tiistai 28. tammikuuta 2014

Vu, la ja onnellisuus

En vieläkään tahdo tätä tilannetta käsittää! Mahassa on hetkittäin sellaista pientä paineen tunnetta, joten siitä tiedän että jokin on eri tavalla kuin ennen. Tuntuu että olisi miljoonia asioita mistä voisin kirjoittaa, mutta pyrin jakamaan niitä eri päiville ettei tule liian pitkiä postauksia.

Edelleen kiitän kaikkia! <3 Onnitteluja tulee koko ajan, tasaiseen tahtiin lisää.

Kuva

Soitin äsken polille ja sain varhaisultra-ajan. Se on samana päivänä kuin äitiysneuvola-aika eli ensi viikon perjantaina. Huhh... Nyt vaan peukut pystyssä, että kaikki menee hyvin!

Mielenkiintoiessti vau.fi :n ja Kaksplussan raskauslaskurit antavat eri lasketut ajat. No ei ne poikkea toisistaan kuin päivällä, mutta mennään nyt tuonne vu:hun saakka päivällä 1.10. Vau:n mukaan tänään olisi rv 4+6, en tiedä miksi Lilypien laskuri tuossa sivupalkissa sanoo, että olisi jo 5+0? Mutta edelleen se on päivä sinne tai tänne.

Kuva

Olen hyvinkin tietoinen kaikista riskeistä. Tiedämme hyvin että edes varhaisultra ei vielä takaa mitään. Mutta tiedämme myös sen, että raskaus voi mennä kesken ihan koska vain. AINA voi tapahtua vaikka mitä! Meille on jo täysi voitto, että onnistuimme saamaan raskauden alulle ja vielä luomusti. Aiomme siis nauttia tästä niin kauan kuin tätä kestää. Toivottavasti siis tuonne syys-lokakuun vaihteeseen saakka. Ja siitä eteenpäin.

Tässä reilussa kahdessa vuodessa on pystynyt omaksumaan sen ajatuksen, että otetaan vastaan mitä annetaan. Eipä tässä muutakaan voi! Joten miksi murehtisi tulevaa, kun voi myös nauttia tästä hetkestä?

33 kommenttia:

 1. Loistava asenne sulla, juuri niinkuin pitääkin! :) Jos vaan mitenkään pystyy, niin parempi olla murehtimatta liikaa asioita, joihin ei voi loppupeleissä vaikuttaa. Onhan tuo raskautuminen jo pelkästään lottovoitto. Uskon kuitenkin, että teillä kaikki menee hyvin. Onnea matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivoisin teillekin jo niin sitä omaa plussaa... <3

   Poista
 2. Rakastan asennettasi "Meille on jo täysi voitto, että onnistuimme saamaan raskauden alulle ja vielä luomusti. Aiomme siis nauttia tästä niin kauan kuin tätä kestää." <3

  Ja uskon että toi asenne kumpuaa juurikin siitä, että tätä pelkkää raskauden alkamista on joutunut odottamaan niin pitkään. Kaikkea hyvää tälle taipaleele, ja toivon sydämestäni, että pääsette ns maaliin saakka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Teille jos jollekin toivon sitä samaa!

   Poista
 3. Mä en vaan kestä miten onnellinen olen teidän puolesta vaikka täysin tuntemattomia olettekin! :) miehelle oon moneen kertaan maininnut tästä ja sanonut että ei teidän onnea ja fiilistä tällä hetkellä pysty edes käsittämään. Toivotaan että kaikki menee loppuun asti hyvin <3

  VastaaPoista
 4. Eksyin vasta hetki sitten tänne blogien ihmeelliseen maailmaan ja sinunkin blogiisi :) Sylintäydeltä onnea teille plussasta! Tunsin nyt erityistä tarvetta onnitteluiden lisäksi kommentoida ekaa kertaa siitä syystä, että mulla on laskureiden mukaan täysin sama la kuin sulla!! Varhaisultra on perjantaina jo, sillä mun eka raskaus oli kohdunulkoinen ja nyt selvitelläänkin ihan ensimmäiseksi, että sijaitseeko raskaus oikeassa paikassa.
  -Janika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kun eksyit! :) Tsemppiä sulle ultraan, toivottavasti kaikki on hyvin!

   Poista
 5. Mä kans ihmettelin noita la eroja silloin omana raskausaikans.. liberokin taisi antaa vielä eri ajan :D just päivällä tai kahdella heitti. Ehkä ne vaan laskee jotenkin erilailla..

  jotenkin hirveen koomista, että oot koko ajan kirjoittanut ettei nyt AINAKAAN luomusti voi tärpätä, ja sit just sillä kierrolla onnistuu :D hihih, hassuja nää jutut. Ehkä pystyit jotenkin rentoutumaan enemmän tai aika oli muuten vaan otollinen. Mene ja tiedä. Jännää silti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei näistä kehon oikuista aina tiedä! :D

   Poista
 6. Ihanaa, että onnistuitte :) Pitkä odotus takana! ...ja toinen vasta edessä ;) Toivotaan, että kaikki menee hyvin. Silloin, kun panikoin oman alkuraskauden aikana, mies aina ihanasti lohdutti, ettei tuo huoli onnistuneen raskauden jälkeen suinkaan lopu. Aina voi tapahtua mitä vain ja niin tapahtuu, kuten on tarkoitus tapahtua :D. Lohduttavaa, mutta jotenkin tämä minua auttoi rentoutumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että auttoi sinua rentoutumaan, viisas mies sulla. ;) Kiitos sulle! :)

   Poista
 7. Ja hyvä muistaa, että jos varhaisultrassa todetaan viikkoja vastaava alkio oikeassa paikassa ja syke niin keskenmenon riski on sen jälkeen enää 5 %. Aika pieni sanoisin. Varsinkin kun ajattelee niin päin, että todennäköisyys että raskaus jatkuu on 95 %. Tsemppiä siis varhaisultraan ja muutenkin raskauteen. Just oikea asenne sulla ja älä vaan päästä ajatuksia niiden hermolujen ja pelkojen puolelle jos ei ole mitään syytä (vuodot tms.). Stressaaminen on vaan turhaa ajanhukkaa.
  Ja mielestäni mulla on varaa sanoa kun takana on 5 raskautta joista 2 onnistunutta ja nyt kuudes menossa n. viikoilla 5+6. Vähän fiilis, että kaikki ei oo kunnossa mutta vielä ei oo siitä mitään lopullista todistetta. Oma fiilis vaan. Mutta en jaksa asiaa stressata ja surra etukäteen. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennytkään tuosta keskenmeno-prosentista, hyvä tietää! Tsemppiä sulle, toivottavasti kaikki menisi omasta fiiliksestä huolimatta hyvin. :)

   Poista
 8. Onnea vielä kovasti. Sellaista kysyisin sun menneistä kierroista, että:

  -Milloin sulla oli aina sitä välivuotoa?
  -Söitkö muuten Clomeja ja oliko niissä kierroissa välivuotoa/tiputtelua?
  -Oliko välivuotoa inseminaatiokierroissa vai pysyikö pois?
  -Raskauskierrossa siis ei ollut mitään tiputtelua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :)

   - Välivuotoa oli aika lailla poikkeuksetta joka kierrossa ja oviksen jälkeen.
   - Clomeja söin neljä kiertoa tuossa kesällä ja alkusyksystä. Minulle normaalia tiputtelua oli niissäkin kierroissa.
   - Inssissä oli tiputtelua ehkäisemässä lugesteron, mutta silti oli tiputtelua.
   - Tässä viimeisessä kierrossa ei tosiaan ollut tiputtelua.

   Poista
 9. olen niin onnellinen teidän puolesta! ♥ teille jos joillekin toivoin ihan sydämestäni sitä plussaa. ♥

  VastaaPoista
 10. Voi että!!!!! Olen superonnellinen teidän puolesta! <3 En oo taas pariin päivään käynyt lukemassa blogeja, ja nyt kun katsoin tämän postauksen otsikkoa, niin olin hetken, että voiko olla, että paras mahdollinen juttu on teille osunut. Ja niinhän se oli! Voi, miljoonasti vielä onnea, tämä kyllä piristi mun päivää ihan 100 prosenttisesti! :D

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti varhaisultra näyttää jotain jo noin varhaisessa vaiheessa, itse kun muistelen, että mulle sanottiin, että mitään ei välttämättä näy ennen kuin viikkoja on kasassa 6-7 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, mulla on tuolloin n. 6+2 (riippuu minkä laskurin mukaan katsoo). Toki vähän pelkään että jos menenkin liian aikaisin, tuo ensi viikko vain sopii omiin aikatauluihin paaaljon paremmin kuin se seuraava.

   Poista
 12. Oijoi oon niin ilonen ja onnellinen teidän puolesta! :) toivotaan että meillekkin tulisi tuo plussa käymään <3

  VastaaPoista
 13. Oi mulla oli mennyt tämä juttu ihan ohitse!! Onnea onnea onnea!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 14. Anteeksi kun olen party pooper, mutta mun mielestä teidän varhaisultra on ehkä hiukan liian aikaisin. Juuri varhaisultran ajankohdassa juuri sillä yhdelläkin päivällä voi olla paljon eroa kun alkion koko on vasta jotain 5-7 millin luokkaa. Itse olen saanut ohjeeksi, että 6+6 on varhaisin ajankohta jolloin kannattaa tehdä niin, että syke näkyy aika suurella todennäköisyydellä. En tietty ole ihan varma, mutta jos ovulaatiotestisi on ollut positiivinen 8. tammikuuta niin silloinhan hedelmöittyminen on tapahtunut aikaisintaan 9. päivä ja siitä vain ajattelin, että pari päivää myöhäisempi ajankohta olisi voinut olla varmempi. Toivotaan kuitenkin, että näin ei ole ja jo näkisitte pikku alkionne varhaisultrassanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että näkyy, tiedän kuitenkin monia joilla on syke löytynyt jo 6+1 ja siitä eteenpäin. :) Toki tiedostan että ultra voi olla liian aikaisin, mutta otamme sen "riskin" että joudutaan tekemään uusi reissu.

   Poista
  2. Meillä näkyi kahdet sydänäänet 6+2. Riippuu niin, eikä sitä nyt millään jaksaisi muutenkaan odottaa! :D

   Poista
  3. Hyvä tietää, kiitti! :)

   Poista
 15. Meillä näkyi syke 6+1, alun pelkäämisen jälkeen nyt viikoilla 14+6 alkaa jo osata nauttia raskaudesta:)

  VastaaPoista