tiistai 14. elokuuta 2012

kp18


Tulihan siihen testiin sitten vihdoin ja viimein selvä plussa! Eilen aamulla nimittäin. Ja olot olivat myös sen mukaiset, kosteutta ja ihan suoraan sanottuna panetti koko ajan! Anteeksi vain suora ilmaus. :D Näiden seurauksena eilen tuli myös pariin otteeseenkin ovista hyödynnettyä, toki vielä tänään varmistellaan. Pistänpä nyt vielä kaikkien "iloksi" testi-kollaasin päivitettynä eilisellä ja tämän aamuisella testillä jos joku vaikka näkee tuloksen eri tavalla kuin minä.







Harmittaa kun tuo valoisuus vaihtelee kuvissa vaikka otan kuvat aina samassa paikkaa, syy löytyy siis auringosta. Joskus työaamuisin teen testin jo ennen kuutta jolloin tarvitse kattolamppua ja vapaapäivinä testin saatan tehdä vasta aamupäivällä jolloin aurinko antaa jo tarpeeksi valoa.



Eilen illalla tuli myös miehen kanssa juteltua tästä yrityksestä ja tuli tosi hyvä fiilis koko asiaan. Toki koko ajan toivoo että jos tästä kierrosta sitten... No ainakin TÄSSÄ kierrossa on hyvät mahdollisuudet! =)



(Varasin eilen myös aikaa gynelle, mutta koska joudun menemään tk:n kautta lääkärille, ajat menevät niin pitkälle etteivät pystyneet edes antamaan sitä vielä!!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti