perjantai 15. helmikuuta 2013

Dpo 0, kp 17

"Ovulaatiossa on kyse munasolun irtoamisesta munasarjasta. Munasolu irtoaa joko oikeasta tai vasemmasta munasarjasta. Munasolu irtoaa keskimäärin 14 päivää ennen kuukautisten alkamista, mutta se voi irrota jo vähän aikaisemmin tai vähän myöhemmin."

"Hedelmöittyminen on uskomattoman monen tekijän onnistumisen summa. Jokaisen osa-alueen täytyy olla täysin valmis hedelmöitykseen ennen kuin se voi tapahtua. Oikea ajoitus on kaikki kaikessa. On erittäin todennäköistä, että nainen voi tulla raskaaksi ainoastaan kuukautiskierron 2-3 päivänä."

"Munasolu on hedelmöittymiskelpoinen vain 12-24 tuntia ovulaation jälkeen. Siittiöt ovat hedelmöityskykyisiä naisen elimistössä 1-4 päivää."

Eilen nappasin Andon digitestiin sanan "Yes" eli tänään olisi jälleen kerran dpo 0. Tässä sitten taas odotellaan. Ovulaatio on hyödynnetty tehokkaasti, eilen illalla ravintolasta kotiuduttuamme ja myöskin tänään aamupäivällä.


Eipä tässä sen kummempaa. Ei oikein edes osaa toivoa tai odottaa mitään muuta kuin tätiä. Tekisi niin mieli mennä sänkyyn makaamaan ja nostaa alakroppa ylös päin, mutta eipäs silläkään kai mitään tutkittua vaikutusta ole... Oma mieli on vaan niin hömö.Lainaukset.

4 kommenttia:

 1. Onnea oviksen bongaamisesta! Mä täällä taas pidän peukkuja että jospa nyt olis teidän vuoro :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! <3 Piti heti mennä tarkistamaan kauanko teillä kesti tärpissä, mutta sekin "raja" ollaan näköjään täällä suunnalla myös ylitetty... Kaipa tämä tästä! :)

   Poista
  2. Aaa höh! Kauanko te oottekaan nyt yrittäneet? Hei ookko huomannu mun blogissa arvonnan? :) http://thebabymakingdiary.blogspot.fi/2013/02/arvonta.html

   Poista
  3. Yritystä meillä on takana 1 vuosi 4 kk ja 2 viikoa (ihan vaan tuolta sivu palkista tän tarkistin, en oikeesti noin tarkkaan ulkoa muista :D ). Ja joo huomasin arvonnan, mutta kun en noihin davideihin omalla kohdalla luota, niin päätin sitten jättää osallistumatta. :)

   Poista