maanantai 17. joulukuuta 2012

Ärsyttää

Viime aikoina on alkanut ärsyttää monetkin asiat. Ihan minun oikeassa elämässä kuin myös täällä virtuaalimaailmassa.

Yksi ystäväni on tuottanut minulle päänsärkyä jo kesästä saakka, loka-marraskuun vaihteessa mulla meni hermot ja tiuskaisin jotain (kuitenkin) suht' "kevyttä" hänelle ja hänen kitinöilleen. Sen jälkeen hän ei ole puhunut minulle, on kuulemma liian kiireinen vaikka olisin halunnut selvittää tämän meidän tilanteen. Noh, samapa se minulle, en jaksa enää uhrata voimiani hänen kiukutteluun!

Virtuaalimaailmassa ärsyttää kaikki tyhmät kyselijät ja kommentoijat joilla on menossa juuri ja juuri yk2. Toki kysyä saa, mutta myös itse voi etsiä tietoa! Sitä on netti pullollaan. Ja joo, olen itsekin ollut joskus siinä tilanteessa, mutta uskaltaisin väittää olleeni vähän oma-aloitteisempi, kuin monet joihin olen viime aikoina törmännyt.

Ja kaiken huippuna (vielä jatkaakseni näistä yk2-tyypeistä) tietenkin ne, jotka itkevät ja stressaavat jos ei nyt heti tärppää. Ja kappas kun sitten viimeistään yk5 se plussa tuleekin ja ollaan ihan että "no vihdoin ja viimein!". Jep.

Ja toki, jokainen lapsen haluava on plussansa ansainnut! Ennemmin tai myöhemmin. Mutta ehkä voisi ajatella myös vähän sillä maalaisjärjellä mitä kirjoittaa, minne ja koska?

6 kommenttia:

 1. Hah :D Mä oon käyny läpi ton saman ärsyyntymisen! Ite en sillon alussa ees uskaltanut pidempään yrittäneiltä kysyä mitään kun ajattelin sen olevan jotenkin loukkaavaa kun ite on vasta niin yrityksen alussa. En myöskään koskaan tehnyt mitään kovin valittavaan sävyyn postauksia tai kirjoituksia koska ajattelin senkin olevan jotenkin loukkaavan muita kohtaan. Sitten kun olin ite mielestäni yrittänyt riittävän pitkään (oisko ollu joku yk 10)aloitin marmatukset ja kyselyt. :D Sitten ihan tarkoituksella aloin vältellä noita yk2 tyyppejen blogeja ku menetin vaan hermoni. Siispä saat mun sympatiat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Saattaa olla että menetän tällä tekstillä lukijoita, mutta ne lukijat tippuisivat sitten varmaan jossain vaiheessa pois joka tapauksessa... :)

   Poista
 2. Sepä se just onkin, kun ei ne tajua loukkaavansa muita kyselemällä ja valittamalla turhia.
  Se pitäs kyllä jo alkaa sanomaan niille, että "turvat kiinni, miettikää mitä kysytte ja keneltä ja millon valitatte turhasta ja kenelle!" prkl.
  Mulla on kyllä kärähtänyt kiinni jo, vaikka olenkin plussani saanut. Silti vituttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm... Ymmärrät silti pidempään yrittäneenä mitä ajatuksia käyn läpi. <3

   Poista
 3. Täällä ilmottaudun sun blogin uudeksi lukijaksi. Mulla ei vuosien yritysten jälkeenkään ole tuommoisia ärtymyksen tunteita tullut, mutta se johtuu siitä ettei lähipiirissä ole ollut noita yrittäjiä, ei ainakaan mun tiedossa. Olen myös vasta aloittanut oman blogini, enkä ole vielä oikein sisällä tässä maailmassa.

  Sen sijaan ihan jatkuvasti tulee uutisia siitä millo kelläkin laskettuaika ja hyvin usein mulle viimeisten joukossa. Ikäänkuin se jotain auttais, että kertomista pitkitetään mahdollisimman pitkään. Olen vain niellyt loukkaantumiseni. Tarkotan live-elämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, kiva kun tulee uusia lukijoita! :) Mulla tuo ärsyyntyminen nyt oli taas tuollainen vaihe. Mutta on se hyvä kirjoittaa nuokin tuntemukset ylös, jos vaikka joku muukin tuntee joskus samalla tavalla, niin tietääpä ettei ole ainoana noiden ajatuksten kanssa.

   Poista