sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Viidestoista pettymys

Kyllä tuo torstainen juilinta sen ennusti. Tänään aamulla alkoi uusi kierto, kierto numero 16. Pieni toivo nosti päätään eilen, koska torstain jälkeen ei ole mitään tuntemuksia ollut. Normaalisti mulla juilii joka päivä (1-3 päivää ennen tätiä) edes muutamaan otteeseen, nyt vain tuolloin torstai-iltana.

Jostain syystä vain mulla on ollut jo keskiviikosta saakka sellainen olo, että kyllä se täti tälläkin kertaa saapuu. Todella vahva olo. Outoa. Mutta näin kävi.

Tähän kieroon ajattelin hakea taas pitkästä aikaa rakkauspakkausta ja pitänee katsoa jos tilaisi sitä Marian suosittelemaan PreSeediä (vai mikä lie olikaan). ;)

5 kommenttia:

 1. Voihan nyt skekke että taas alkoi uusi kierto! :( Mutta nyt vaan PreSeedit kehiin niin kyllä se siitä! Pidän kovasti peukkuja että teilläkin tärppäisi sen avulla! Katoin just että raskauskeijusta on toi tilapäisesti loppunut :( MUTTA mammaksilta sitä saa :)

  http://www.mammaksi.fi/product_info.php/liukuvoiteet/pre-seed-siittioystavallinen-liukuvoide-p-180

  Myös täältä sitä saa:

  http://www.verkkoapteekki.fi/product_info.php/cPath/721_1013/products_id/43120

  Sitten ei muuta kun tilausta kehiin!

  Me tehtiin niin että tikutettiin ovista ja kun tuli melkein yhtä vahvat viivat eli oletin oviksen olevan seuraavana päivänä niin pupusteltiin sitte tuon liukkarin kera. Sit varmuuden vuoksi vielä sitten silloin ovispäivänä ja sitä seuraavana päivänä. Ja sitten ei ollenkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt alkaa tuo rahatilannekin antamaan periksi, niin voisin sitä tilata. :) Katsoo sitten miten käy, mutta yrittänyttä ei laiteta!

   Poista
  2. Niimpä! Aina kannattaa kaikkea kuitenkin kokeilla. :) Pidän peukkuja!

   Poista
 2. Harmituksen harmitus! :/

  Piti googlesta katsoa, että mitä on rakkauspakkaus :). PreSeed meilläkin käytössä... Kahdessa ekassa kierrossa käytössä oli KY Jelly, kunnes jostain luin, että se todennäköisesti ehkäisee raskaaksi tuloa, argh...

  Toivon sulle mukavaa viikonloppua/uudenvuoden aaton hulinoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut tämän vuoden alussa (eli vuosi sitten) muutaman kierron ajan tuo rakkauspakkaus käytössä. En tiedä oliko mitään suurempaa vaikutusta, paitsi että kuukautiset oli runsaammat. Kai siitä voisi tulkita, että myös limakalvo olisi ollut vahvemepi/paksumpi. Se on vaan aikast' kamalan makuista tavaraa, mutta onneksi senkin "nauttimiseen" löytyi omat jipot. ;)

   Vietähän sinäkin mukava loppuvuosi! :)

   Poista