keskiviikko 4. syyskuuta 2013

HupsssHups tosiaan! Olen kirjoitellut viimeksi perjantaina. Ihan luvattoman pitkä tauko, mutta mitäpä sitä jotain joutavaa kirjoittamaan. Näin alkukierrosta kun ei ikinä tunnu tapahtuvan mitään erikoista.

Ovulaatiota ajattelin taas tässä kierrossa testailla, ehkä huomisesta alkaen. Ostin eräältä palstakaverilta edullisesti ison kasan Clearbluen digitestejä, sain ilmaiseksi muutaman liuskatestin ja hän oli vielä ylläriksi pistänyt mukaan pari raskaustestiliuskaa sekä plussaonnea. Ihana ihminen! <3


Clomeista ja sivuoireista sen verran, että nyt neljännessä kierrossa on tullut uusi oire. Kuumat aallot. Niitä tulee iltaisin n. klo 20-23 välillä. En ole ihan varma tuleeko niitä myös yöllä. Herään muutaman kerran yössä siihen että on hirmu kuuma, mutta en ole varma voiko siitä syyttää kylmää ulkoilmaa (meillä on vielä makkarin ikkuna raollaan) vai kuumia aaltoja. Minulla kun alkaa kroppa käymään "ylikierroksilla" jos nukun liian viileässä. :D Kylläkin tänään aamulla, heti sängystä noustessani minulle tuli yksi aalto, joten voi olla että ne öisetkin ovat.

Enää yhdeksän päivää. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti