maanantai 16. syyskuuta 2013

Muutoksia!

"Pieniä" muutoksia suunnitelmiin. Soittelin siis jo perjantaina osastolle ja kysäisin haittaako jos minulla on kuukautiset juuri laparoskopian aikaan. Silloin hoitaja sanoi ettei haittaa. Aloin kuitenkin epäillä tätä asiaa ja myös mietin että jo ihan oman mukavuuteni kannalta, voisi olla hyvä siirtää kuukautisia.
 
Soitin siis tänään uudestaan polille, ensin puhuin hoitajalle, sitten osaston lääkärille. Osastolääkäri sanoi että keskustelee leikkaavan lääkärin kanssa siirretäänkö kuukautisia vai leikkausaikaa, sitten hän soitti minulle takaisin. He olivat päätyneet leikkausajan siirtämiseen viikolla eteenpäin. Onneksi vain viikon eli uusi aika on kuitenkin jo 3.10.
 

 
Aika siirtyi ilmeisesti lähinnä aukiolotutkimuksen takia. Heillä on kai melko selkeä säädös, että aukiolotutkimus on tehtävä kuukautisten ja ovulaation välissä. Sinänsä ihan hyvä, menee kaikki sitten varmasti niin kuin pitääkin.
 
Ja hyvä että sain tietää tämän nyt, enkä esim. leikkausaamuna sairaalassa. Jos vain polilääkäri olisi tajunnut tarkistaa minun kierron vaiheen, olisin saanut heti tämän uuden ajan ja oltaisiin tältäkin pettymykseltä vältytty. Ottaahan tämä nyt vähän päähän!
 
Mutta näillä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti