maanantai 28. lokakuuta 2013

2 ja 6

Varmaankin ensimmäistä kertaa koko yritysaikana olen rehellisesti iloinen siitä, että täti saapui! Kyllä sitä sitten jo odoteltiinkin ja torstaina alan leikkiä neulatyynyä. Mies kysyi minulta lauantaina että olenko varma että pystyn itseäni piikittämään, että se ei välttämättä olekaan niin helppoa. Mutta ainakin vielä olen asian suhteen melko itsevarma. Kuitenkin varmistan että mies on kotona torstaina klo. 17.00. Ihan vaan varoiksi, jos tuleekin ongelmia.

Kuva
Vaihtelua tämäkin. Ihan hyvillä mielin lähden katsomaan mitä tämä kierto tuo tulleessaan ja ainakin tällä hetkellä elämä näyttää edes pikkuisen valoisammalta kuin vielä pari viikkoa sitten. Eilen olin todella energinen, toivottavasti vielä tänäänkin. Saisin joitain rästiin jääneitä kotihommia pois alta. Katsotaan sitten kauanko se valoisuus jaksaa pysyä minun yllä. Huomenna soitan polille ja siirrän ulta-ajan.

Kuva

Kiva viikkoa kaikille ja muutaman uuden lukijankin toivotan tervetulleeksi! :)

[G, kp1 & yk26

9 kommenttia:

 1. Ihan hyvä, jos mies voi olla ekoilla pistoskerroilla vieressä ja tarvittaessa apuna. Mulle siitä ainakin oli suuri ilo, kun ekat piikit jännitti hurjasti ja kädet tärisi, että Menopurin sekoittamisesta ei meinannut tulla mitään. Toivottavasti piikit toisi nyt uutta puhtia yritykseen. Ei sitä tiedä, vaikka lääkkeenvaihto olisi se ratkaiseva juttu. Hurjasti tsemppiä vielä kerran. :)

  VastaaPoista
 2. Meillä mies pisti joka kerta, itse en pystynyt.

  VastaaPoista
 3. Kerrankin näin, hyvä että alkoi ajallaan! :) huomaatko onko lapalla vaikutusta kipuihin tai vuotoon tms? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kipuihin ei vaikutusta, ainakaan mitään merkittävää. Vuodosta en osaa vielä sanoa kun en ole kuppia tyhjentänyt. :)

   Poista
 4. Onko toi piikki sitten jotenkin tavallista kivuliaampi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pitäisi olla. On niin pieni ja pistetään tuohon vatsa(läskiin)nahkaan. :) Samankaltainen kuin insuliinipiikki.

   Poista
  2. Okei.. No sitten sulla ei pitäs olla hätää.. siihen oikeasti tottuu tosi hyvin! :)

   Poista
  3. Joo, uskon myös niin! :)

   Poista