sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Hiljaisuus

Tällä suunnalla ei tapahdu sitten yhtikäs mitään. Ei ole piinailtavaa, ei mitään erityistä. Kunhan odottelen.
 
Odottelen tätiä, odottelen uutta kiertoa.
 
Ja odottelen myös sitä että pääsen ensimmäistä kertaa pistelemään.
 
Kuva
 
Viime viikkoisista raskausuutista toisen sain käsiteltyä itsekseni hyvinkin nopeasti, mutta toista en edelleenkään pysty sulattamaan. Ehkä se tästä sitten ajan kanssa. Toivottavasti.
 
Muuten mielialat on olleet ihan siedettävästi kurissa.
 
Tänään on kp 25, menkat alkavat varmaankin loppuviikosta. Katsotaan nyt palautuuko kierto normaaliin vai miten käy. Laparoskopialla tuskin on mitään vaikutusta.
 
Viikonloppu mennyt rauhallisissa merkeissä ja niin ajattelin sitä jatkaakin.

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne! Tuli tässä mieleen käytätkö E-vitamiinivalmisteita? E-vitamiinihan on tunnettu hedelmällisyysvitamiinina. Suosittelen käyttämään päivittäin esim. vehnänalkioöljyä raskautumista tukemaan/helpottamaan. Eikä ole kovin kallista, noin 10e pullo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Syön Minisuni Mama -monivitamiinia, joten siinä on E-vitamiinia se 10mg. Tuota vehnäalkioöljyä olen moneen kertaan harkinnut ostavani, se on viimesimpiä kikkoja mitä ei ole tultu kokeiltua. Mutta katsotaan nyt.

   Poista
 2. Toivottavasti teillä asiat etenisi... voimia <3

  Ps. Oletko kokeillut macaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rakkauspakkausta eli raakakaako-macaa olen käyttänyt. :)

   Poista
 3. Hei, pakko kysyy, että mistä sulla siis löyty sitä endometrioosia? Oliko sulla kovat kivut aina menkkojen aikaan? Mulla itellä ei oo mitkää järkyttävät kivut ees joka menkoissa, mutta silti löyty toisesta munasarjasta endometrioosia :p siks näitä juttuja pohdin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasemmasta munasarjasta löytyi, eikä ole mitenkään erityisen kovia kipuja. Mutta siis monta muuta sopivaa oiretta kylläkin! Tuolla kerron tarkemmin omista oireistani: http://odotanblog.blogspot.fi/2013/05/asian-sisaistaminen.html

   Poista