tiistai 17. joulukuuta 2013

No mitäpä tänne?

Niin. Samankaltaisia oireita alkanut ilmetä, kuin viime kierrossakin tähän aikaan. Finnejä, rinnat tosi kipeät ja valkovuotoa. Eli en jaksa elätellä mitenkään erityisen suuria toiveita. En minä toivoa täysin heitä, mutta pyrin jatkamaan tätä neutraalia menoa ja ajattelemaan mahdollisimman vähän.

En edes halua kirjoittaa tätä, mutta kirjoitetaan nyt. Ette sitten ala hehkuttaa! Tänään aamulla oli suussani yht' äkkiä outo raudan maku. Enkä usko että olisin mitään metallistakaan lääppinyt tms. Tiedä sitten. En kyllä tahdo uskoa että jo tässä vaiheessa voisi jotain tuollaisia raskausoireita tulla.

Kuva

Reissumme meni todella kivasti. Oli mahtavaa irtautua arjesta täysin!

Edellisessä Haaste-postauksessa mainitsin blogiprojektista ja nyt varmaan voi siitä kertoa enemmän. Aloimme kirjoittaa hyvän ystäväni Nellie Garotan kanssa uutta yhteistä blogia, nimeltä Sirottumia. Sen aiheena on tiivistetysti "Parhaimmat ystävät, endometrioosi ja vauvakuume". Siitä blogista enemmän linkkiä klikkaamalla. ;)

8 kommenttia:

 1. Mulla toi aamuinen raudanmaku oli ihan ensimmäinen raskausoire tässä raskaudessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko sulla sitä sitten ekan kerran jälkeen joka aamu vai miten?

   Poista
  2. Mulla oli sitä raudanmakua vain parina päivänä. Muistan kun oli perjantaiaamu, ja se maku taas tuli. Päätin sillä hetkellä, että "huomenaamuna teen kyllä testin." Ja hyvin haalea plussa sieltä sitten tuli. Mulla oli todella epäsäännölliset kierrot, joten vaan sen raudanmakutuntemuksen mukaan tein sen testin. Viikkoja oli tuolloin vain 3+4.

   Nyt eletään jo 10+0, eikä ole rautaa maistunut =D

   Poista
  3. Okei, no katsotaan miten käy. Itsellä menossa tänään dpo 10 eli eilen oli 9. Tänään ei ole mitään enää maistunut, mutta eiköhän se ensi maanantain testi sitten kerro mikä on tilanne. :)

   Poista
 2. Mullakin raudanmaku suussa oli ensimmäinen raskausoire. Kauan sitä ei kestänyt, muistaakseni maistoin sen vaan ihan yhtenä tai kahtena päivänä. :)
  T: Hanne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei eli kai tuossa minunkin tapauksessa voi jotain perää olla...

   Poista
 3. En haluis lytätä, mut mulla oli tota raudan makua epäonnistuneessa ivf kierrossa ja sit siinä mutanttipitkässä sen jälkeen...en sit tiiä oisko jotain pientä takertumisyritystä siellä ollut, mut tosi selkeä raudanmaku tuli kummassakin kierrossa loppupuolella :/ toivottavasti sulla ois kuitenkin oikea oire..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et sä mitään lyttää, hyvä vaan kun kerrot omat kokemukset! Juuri näiden takia en oikein osaa olla mitenkään erityisen toiveikas.

   Poista