keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Tasapainossa

Tuolla Kaksplussan puolella tuli puheeksi reilu viikko sitten naisten "oman alueen huolto". Pidetään bakteerit ja hiivat poissa, pysyy hyvä tasapaino myös alakerrassa.

Kuva

Itse en ole ikinä käyttänyt mitään Lactalia tai vastaavaa, vaikka niitä mainoksia usein olen nähnyt. Nyt kuitenkin päätin varmistaa, että alakerran ph-tasapaino on kunnossa seuraavaa inssiä ajatellen. On sitten hyvät olot siellä hedelmöittyä.

Hain perjantaina uuden satsin Gonal-F:ää ja samalla päätin ostaa myös Lactalia. Siinä hyllyn edessä sitten tutkin valikoimaa ja huomasin vähän edullisemman vaihtoehdon, Multi-Gynin. Heidän tuoteperheestä löytyi FloraPlus, mikä sopi minun tarpeisiin.

Kuva

Lactaliin verrattuna tämä oli siis hieman edullisempi ja kun Lactalilla on 7 kerta-annosta, Multi-Gynillä on vain 5. Aloitin perjantaina ja käytin joka ilta eiliseen saakka.

Täältä löytyy hyvä taulukko eri Multi-Gyn tuotteista ja mihin oireisiin niitä tulisi käyttää. Itse käytin tätä nyt "sokkihoitona" eli kuten hiivatulehduksen kohdalla tulisi käyttää.

Huomenna onkin sitten ulta heti aamulla, kuulee minkä tuomion he antavat inssin suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti