torstai 18. syyskuuta 2014

Kokoarvio

Minullahan piti olla tuo viimeinen lääkärikäynti jo tiistaina, mutta lääkärin sairastumisen vuoksi se siirrettiin keskiviikkoon. En ollut ihan varma ultrataanko meidän neuvolassa tuolla viimeisellä kerralla, olin kuullut niin montaa eri kokemusta, mutta kyllähän se lääkäri minut heti käski pitkäkseen tutkimuspöydälle ja geelit vedettiin mahan päälle.

Lääkäri oli aika vähäsanainen, taisi olla kiireinen aikataulu tai jotain. Enkä minäkään sitten osannut kysyä oikeastaan mitään. Mutta eiköhän kaikki oleellinen tullut esiin.


Painoarvioksi annettiin reilu 3200g eli mennään pikkuisen keskiarvojen yläpuolella, kuitenkin siis ihan normaalimitoissa. Turhaan siis ihmiset tätä minun pientä kokoa kauhistelevat. Kuten olen heille kyllä sanonut jo aikaisemminkin, niin ihan normaalin kokoinen tyyppi tuolta mahasta löytyy. Normaalin kokoinen ja muutenkin kaikki näytti oikein hyvältä!

Kohdunkaula oli vielä ihan alkukuopissaan eli sen puolesta ei ainakaan vielä hetkeen lähdetä synnyttämään.


Lisää "virallisia mahakuvia" löytyy täältä. ;)

4 kommenttia:

 1. Mullakin on ensi viikolla lääkäri ja odotan painoarviota mielenkiinnolla. Melko pieni maha löytyy nimittäin täältäkin :) Nyt jo tuntuu, että vauvalla on kovin ahdasta.. Saas nähdä jos tähän loppuun vielä joku kunnon mahan kasvupyrähdys tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin katsomassa että ei sinullakaan mikään turhan suuri maha ole. :)

   Poista
 2. Mulla ollu aina pieni maha ja painoarviotkin on menny ihan perseelleen. Viimeks päivää ennen vauvan syntymää sai lääkäri käsiarviolla kolmekiloa, paino sitten 3800 g. Ultrassa arvioitiin korkeintaan 3,3 kiloseks, sano vielä syövänsä hattunsa jos on isompi! Kolmas lapsemme oli kans nelikiloinen arvioissa ja sitten synty 4,7 kilosena, että näin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä olen kuullut kyllä todella paljon että metsään menee arvio. :D

   Poista