keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Taas blogikisassa ja vähän kuulumisia

Täällä siirryttiin äippälomalle virallisesti maanantaina! Viimeiset kolme viikkoa tein töitä melko kevyesti, viiden tunnin työvuorot olivat ihan maksimi mitä jaksoin ja nekin tekivät välillä tiukkaa. Lyhyiden päivien lisäksi tein myös lyhyttä viikkoa eli noin kolme työpäivää per viikko. Kaiken kaikkiaan, mielestäni selvisin töistä melko kunnialla. Ne helteet olivat tosiaan se pahin hetki, mutta silloin onneksi sain sitä sairauslomaa.

Kuva

Olotila on muuten aika hyvä. Tuntuu että miten pidemmälle raskaus etenee, sitä paremmin voin! Toki omat hidasteensa kasvava masuasukki tuo, mutta se on vain normaalia. Tänään iltapäivällä olisikin taas neuvolakäynti edessä.


Tulipa sitten lähdettyä myös tuon Hiekkalaatikon reunalta -blogini kanssa Kideblogien PAKSUNA-blogikisaan mukaan. Tämän blogin kanssahan olin aikoinaan mukana Kaksplussan kisassa ja vaikka sieltä ei voittoa tullut, oli se silti ihan kiva kokemus.

Toivottavasti myös täältä saan lukijoilta ääniä ja toivottavasti halukkaat (kiinnostuneet) myös pikkuhiljaa siirtyvät Hiekkalaatikon reunalta -blogin lukijoiksi. Tämä kun hiljenee koko ajan enemmän ja enemmän. Toki synnytykseen saakka (ja vähän sen ylikin) kirjoittelen tännekin!

Eli eli, äänestys tapahtuu Facebookissa täällä ja kiitän jo nyt kaikkia jotka jaksavat käydä minun blogia peukuttamassa! <3

https://www.facebook.com/kideblogit/posts/598638356907637
Klik

2 kommenttia:

  1. Harmittaa jos tää blogi hiljenee..en osaa siirtyä lukemaan tota toista.. :( olisi kiva jos kirjottaisit tuntemuksia raskaudesta ja vauvan saannista kun teillä tuota lapsettomuutta on taustalla. Tiedät varmaan mitä tarkoitan. Nimimerkillä 3vuotta yritystä, 1keskenmeno, endometrioosi+pco, hormoonia pumpataan koko ajan ja nyt takana ensimmäinen inssi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, siihen tulokseen olen tullut. Tämä blogi kun oli aluksi vain yritys- ja lapsettomuusblogi, jota sitten päätin jatkaa vielä odotusajan. En vain osaa jatkaa tätä enää lapsen synnyttyä... :/ Äsken juuri selailinkin mitä aiheita minulla löytyy kirjoituslistalta ja tuo raskauden tuomat ajatukset oli yksi aiheista, mistä pitäisikin kirjoittaa. Jotain olenkin kirjoittanut keväällä tuonne: http://odotanblog.blogspot.fi/2014/05/lapseton-raskaana.html mutta nyt on taas aikaa kulunut ja asiat realisoituneet, joten kirjoittelen joku päivä uusia ajatuksia.

      Poista