torstai 15. marraskuuta 2012

Apteekin oma

Miten tässä nyt näinkin kävi?

Ostin joskus yk 1 tai 2 itselleni apteekin oman raskaustestin, koska silloin sättäsin Davidin testien kanssa ja niihin meni usko sitten saman tien. Ja no, se oli sitä hauskaa aikaa kun koko ajan oli ihan varma, että tämä ja tuo on ihan selvä raskausoire. Kierrot oli vielä tosi epätasaiset joten meinasin apteekin omalla sitten vielä varmistaa. Kun pääsin kotiin testin kanssa, täti saapui.


No ei hätää, kyllä se testi vielä käytettyä tulisi. Päätin että aina ensin testaan pregcheckillä, jos siihen tulee plussa tarkistetaan apteekin omalla, jos sekin huuta ilouutista, testataan clearbluen digillä.

No kuten minua kauan seuranneet tietää, en ole koskaan saanut edes haamua r-testiin. Näin ollen apteekin oma testi on vain pyörinyt kaapissa. Pari viikkoa sitten huomasin päiväyksen pakkauksen päässä:Enpä olisi uskonut että en ehdi testiä käyttämään ennen kuin sen parasta ennen -päiväys tulee vastaan! Siis ellei tässä kierrossa ole tarpeen testata. ;)

Onkos teillä kokemusta kuinka paljon raskaustestit ottaa nokkiinsa kun tuo päiväys ylitetään? Eli siis ovatko enää luotettavia?

5 kommenttia:

 1. Jaiks! :O Mä olen tehnyt vain Sofin tikkutestejä, niinä kertoina kun on ollut pienenpieni riski "raskaudesta", mutta haamuakaan eivät ole koskaan näyttäneet. Ja vuotohan on aina alkanut, että raskaana en ole ollut. Tuo sinun kertomuksesi varastoon ostamisesta on tuttu: tilasin alkuvuodesta clearbluen digejä pari kappaletta, koskahan niissä mahtaa expiry date tulla vastaan... Sitä, voiko tulokseen vielä sen päivän jälkeen luottaa, ei varmaan kukaan osaa luvata. Sinuna pitäisi ne vielä ja varmistelisin sitten jollain muulla, jos näyttää posit/negaa.

  VastaaPoista
 2. Ja siis aika raaka muistutus kyllä yrittämisen kestosta, että testitkin ehtii jo vanheta xD :(

  VastaaPoista
 3. Mut noissa apteekin omissa ei ookkaan oikeesti pitkiä aikoja tota päiväystä. Ite joskus ihmettelin samaa asiaa. Joten kyllä ne päiväykset vähemmänkin aikaa yrittäneille voi tulla yllärinä. En kyllä sitten tiiä et miten tuon ajan ylitys vaikuttaa testitulokseen.

  VastaaPoista
 4. Tuskin se testi yhdessä yössä toimimattomaksi muuttuu, sen kun pitää kuitenkin pelittää "pomminvarmasti" tuohon päiväykseen asti. Ehkä se alkuvuoden jälkeen on kuitenkin syytä lähettää lopulliselle matkalleen. Siinähän on kuitenkin se kontrolliviiva, jos testi ei ole toiminut niin senkään ei käsittääkseni pitäisi tulla näkyviin.

  VastaaPoista