sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kp27, dpo11

Kyllä ne päivätkin sitten vaan kuluu vaikka aluksi taas tuntui ettei nuo dpo:t kasva lainkaan. :D Olen päättänyt että jos testaus tulee eteen, teen sen vasta 1.12. eli ensi lauantaina. Mulla kun on luteaalivaihe ihan se 14 päivää, joten tädin pitäisi tulla torstaina jos on tullakseen. Toivotaan tietenkin ettei tulisi!

Tässä on parin päivän ajan ollut vähän nivusvihlontaa (mitä on ollut mun muistiinpanojen mukaan myös yk11) ja on myös välillä pikkuisen pyörryttänyt, tiedä sitten olenko vaan syönyt huonosti, hyörinyt ja pyörinyt, vai voisko se jotain tarkoittaa? Mahassakin nyt nippailee vähän, mutta se nyt ei ole mitään uutta. :D Jotta pidän yllä tuota minun positiivista ajattelua, pakotan itseni välillä ajattelemaan "voihan se olla että nyt olisi tärppi käynyt". Koska se voi olla mahdollista. Onneksi se naistenpolin käynti toi mulle uutta toivoa!

Sitten asiaan mistä en olekaan muistanut kertoa. Onko Lunetten kuukuppi teille tuttu? Minä olen sitä parin kuukauden ajan tutkinut ja harkinnut josko sen ostaisin. Alkukierrosta se sitten tippui meidän postilaatikkoon. ;) Sitähän suositellaan muutamaan otteeseen "kuivaharjoittelemaan" ja olen venyttänyt ja venyytänyt sitäkin. Siis testausta! Nyt kun alkaa päivät käymään vähiin, pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja vain harjoitella sen asettamista. Olen kyllä kumman innoissani siitä. Hyvästi tamppoonit, siteet ja muut. Ostin tämän suoraan jälleenmyyjältä ja sain (mielestäni) paljon hyvää tietoa ja neuvoja samalla. En esimerkiksi ymmärtänyt netin ohjeista kumpi koko minun kuuluisi ostaa, mutta jälleenmyyjän neuvolla osasin ostaa koon 2. Mikäli kuppi joutuu tositoimiin, voin kertoa sitten vielä mielipiteeni. Olenko edelleen innoissani. ;)

Minun pussi on vain vaaleanpunainen. ;)

5 kommenttia:

 1. Mä kans joskus suunnittelin tuota kuukupin hankintaa mutta se sitten jäi. Toivottavasti et kuitenkaan joutuisi sitä nyt ottamaan käyttöön. ;)

  VastaaPoista
 2. Mä oon käyttänyt jo useamman vuoden kuukautiskuppia, oisko juurikin tollanen Lunette. Alkuun oli muutama kauhukohtaus, kun en osannut ottaa sitä pois :) Vieläkin joskus tuntuu, että kuppiin tulee alipaine ja sitä saa metsästää aika kiukulla tyhjennykseen, mutta en todellakaan vaihtaisi pois. Hajuton, hygieninen ja ympäristöystävällinen!

  VastaaPoista
 3. Kannattaa jättää se kuivaharjoittelu väliin ja ottaa käyttöön vasta tositoimissa, ei se kuivassa alapäässä luista=) Muutaman kuukauden harjoittelun jälkeen siitä saa oivan ystävän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kertaalleen sitä testasin samalla kun suihkussa kävin (ja siis mullehan myyjä suositteli että kun testaa, niin vähän liukkaria mukaan) ja ihan hyvin sen niinkin sinne sain "uppoomaan". :) Eipä tarvinnut ressata etteikö sitä sitten osaisi tosipaikan tullen käyttää. ;)

   Poista