tiistai 20. marraskuuta 2012

Vähän jotain

Tänne suuntaan ei kuulu oikeastaan mitään erikoista. Ovulaation jälkeen kun tuntuu olevan vain odottamista. Kiertopäivä olisi tänään 22 ja dpo 6. Ajattelin nyt edes sen verran tulla päivittämään. :)

Huomasin tuossa pari iltaa sitten mielenkiintoisen seikan miehestäni. Olimme saunassa ja aloin puhumaan, että voisin ehkä kokeilla vyöhyketerapiaa koska se on monia lapsettomia auttanut edes henkisesti. Vaikka en nyt mitenkään erityisen romuna ole, verrattuna moneen muuhun, on tämä silti vaikeaa aikaa. No mieshän sitten totesi "eihän me vielä lapsettomuudesta kärsitä, kun ei meissä mitään vikaakaan ole". Sanoin että kyllä se vaan niin on että kun vuosi yritystä on täynnä eikä lasta näy, niin virallinen termi siinä kohtaa on lapsettomuus. "Mutta kun se lääkäri sanoi että 65% tulee ekan vuoden aikana raskaaksi ja 85% toisen, niin ei me nyt niin kovin erikoisia olla." Sanoin, että lukuja nekin vain on.

Mutta siis pointtina:
a) Mies on sentään kuunnellut mitä se lääkäri on meille kertonut. :D
b) Miehet tulevat naisten perässä kaikkien tuntemusten kanssa, kuten olen jo ennenkin todennut. Totesinpahan sen taas kerran. ;)

3 kommenttia:

 1. Haha, ihana tuo sun mies ja sen asenne! "Ei me niin kovin erikoisia olla" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mä hulluks tulisin ilman sitä! :D Tässä sen näkee että ihan oikeen miehen kanssa oon tähän vauva-projektiin lähtenyt. ;)

   Poista
 2. Haha. :D Niin tuttua tekstiä, miehet vaan pystyy olemaan ressaamatta ja ajattelematta asiaa niin kovin monimutkaisesti. Asenne on kohillaan!

  VastaaPoista