torstai 24. tammikuuta 2013

Ooh!

Enpä olisi uskonut kuinka paljon pystyn oikeasti nauttimaan Ei kenekään äiti -kirjasta! Olen nyt lukenut kolme enismmäistä kertomusta ja uskokaa tai älkää, olen saanut niistä lisää voimaa. Kun miehelle sanoin ostaneeni tuon kirjan, hän kysyi "haluatko itsellesi vielä huonomman mielen lukemalla tuota?". Ja kyllähän se mielessä kävi. Ennen kuin avasin kirjan, harkitsin vielä tarkkaan kannattaako alkaa lukea. Mitä jos vaan masentuisin enemmän ja tulisin vainoharhaisemmaksi?

Mutta ei. Vaikka kertomukset ovat surullisia, kamalia ja niiden ajatukset todella lähellä omiani, osaan poimia tarinoista ne positiiviset puolet. Vaikka kaikki kertomukset eivät pääty ns. onnellisesti eli lopulta lapsen saamiseen, on uskomatonta miten ihminen silloinkin näkee asian valoisan puolen!

Tämä kohta oli todella vaikuttava ja tämän luin myös miehelle:

Olen hieman huvittuneenakin todennut, että vaikka elämä ei mennyt niin kuin elokuvissa, ei meillä pariskuntana ainakaan ole sitä vaaraa, että kun suunnitelmien mukaan mennyt elämä saa pienen särön selustaansa, koko maailma romahtaa ja elämältä putoaa pohja. (Johanna Harjunpää)

Tänään muuten onkin menossa jo kp26 ja dpo9! Vou! :D Yllättävän nopeasti on aika kulunut.

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä kirjalta ja onpa ihanaa, että oot löytänyt siitä positiivisia ajatuksia itselle. Tuo lainauskin on tosi rohkaiseva ja viisaasti sanottu.

  Ootkin jo pitkällä kierrossa. :) Jänniä päiviä. Peukut pystyssä, tietekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jänniä päiviä tosiaan, kiitos vain! :) Ja jos vain itselle lukeminen maistuu, niin tuota kirjaa tosiaan (ainakin kolmea ensimmäistä osaa) suosittelen lämpimästi! ;)

   Poista
 2. Pitäsköhän itsekin käydä ostamassa.. :) täällä mennään kierrossa yksi päivä sun jäljessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osta ihmeessä! :) Jee, jännäillään sitten samoihin aikoihin. ;)

   Poista
  2. Pistinkin sen tilaukseen netistä heti eilen illalla! Ens viikon alusta pitäis tulla :) ja jep niinpä!

   Poista
  3. No kiva! :) Kerrohan sitten mitä mieltä olet! ;)

   Poista
 3. Kiva kun oot tykännyt kirjasta ja saanut siitä voimavaroja! :) Mulle nuo lapsettomuuskirjat eivät tosiaan sopineet alkuunkaan. :D

  VastaaPoista