maanantai 22. heinäkuuta 2013

Se tuli, se tuli, se tuli, se tuli, se tuli!

Huomasin vasta eilen, että loppuviikon postikasasta oli jäänyt yksi kirje täysin huomiotta (pistetään mökkifiilistelyn piikkiin). Tärkeä, tärkeä kirje se olikin. Nimittäin aika keskussairaalaan naistentautienpolille! Ja jo 8.8. vaikka jonon piti olla melkein 6 kuukautta. :) Jippppiiiii!


Alkuinnostuksen jälkeen iski paniikki: me ei olla vielä käyty HIV-testeissä ja lääkäri sanoi, että tuloksissa kestää 3 viikkoa. Tuohon lääkäriaikaan on enää reilu 2 viikkoa.

Noh, varasin sitten itselleni ajan heti tähän aamuun ja miehelle keskiviikkoon. Kysyin laborantilta, että meneekö siinä todellaankin se kolme viikkoa. Ei kuulemma mene, varsinkin kun ollaan negatiivisia mitkä vaan varmistetaan. Kolme viikkoa on ilmeisesti todella yläkanttiin arvioitu ja mitä nyt olen jo palstalta muutamalta kuullut, niin korkeintaan viikko on mennyt tuloksissa.

Joten ei pitäisi olla mitään huolta, voin taas jatkaa innostuneena! :)

Aloin sitten jo pohtia, että mitenhän tästä lähdetään etenemään. Kaikki tietenkin selviää sitten parin viikon päästä, mutta pistänpä nyt ylös oman villin veikkaukseni:

- Saan tietää paremmin millainen on endon tilanne
- Aukiolotutkimus?
- Inseminaatio

Tiedä noistakin sitten. Kunhan pähkäilin aikani kuluksi. ;)

17 kommenttia:

  1. Jipii ! Nyt lähtee teilläkin asiat rullaamaan :)

    VastaaPoista
  2. Jippii!! :) ja siis häh, eiks sulle oo tehty aukkaria?! Vaikka syöt clomeja ja mies on tutkittu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo tehty. Se kai vaihtelee ihan hirveesti hoitopiireittäin, että tehdäänkö vai ei ja missä vaiheessa. Ja jos olen ymmärtänyt oikein, niin meidän tuossa "pikkusairaalan" naistenpolilla sitä ei edes tehtäis, vaan juurikin tuolla keskussairaalassa.

      Poista
    2. Okei! Kuulostaa aika hurjalta, et oot saanut clomit ennen sitä. Jos vaikka olisikin niin huono tuuri, ettei tuubat ole auki niin olisit ihan turhaan napsinut niitä. Mutta kai ne lääkärit tietää :) vaihtelee näköjään aika monikin käytäntö hoitopiireittäin. Onks sulle tehty jo kierron kartotus? En millään muista... :) tehän saatatte päästä jo piankin inssiin, mahtavaaaaa! <3

      Poista
    3. Joo kyllähän se vähän jännittää, että jos siellä tosiaan onkin tuubat kiinni ja olen tässä hyväuskoisena vaan syönyt muutaman kierron clomeja... Mutta tällä mennään ja toivotaan parasta! Kierron kartoitus on tehty tuossa vuodenvaihteessa. :)

      Poista
    4. Toivotaan, teillähän on sit asiat hyvällä mallilla! :) tsemppiä pariin piinaviikkoon.

      Poista
  3. Hieno juttu! Menettekö Satks:aan tutkimuksiin? Ajattelin vaan, että kovin on tutunnäköiset lappuset sulla :) Mulle tehtiin tosiaan aukkari siellä toukokuussa ja nyt kesätauon ajan syön clomeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh, sinne saakka pitäis lähteä. :) Mutta saanpahan oikein lapsettomuuslääkärin avun, niin kyllä sen vuoksi vähän pidemmän matkan taittaa. ;)

      Poista
  4. Sun kannattaisi varmaan olla yhteydessä sinne ja sopia ensikäynti sellaiseen kierron aikaan, että voisitte tehdä aukkarin heti sillä käynnillä. Itse oon nyt ravannut siellä kolme kertaa, vaikka kaikki olisi voitu tehdä yhdelläkin kertaa.

    VastaaPoista
  5. Mahtava juttu! :) Tsemppiä kovasti!

    VastaaPoista
  6. Voikohan yksityiseltä saada lähetteen julkisen puolen lapsettomuustutkimuksiin. Se kai täällä on edessä, kun vuosi tuli täyteen.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sieltä saa kunhan pyytää! :) Tsemppiä!!

      Poista