maanantai 8. heinäkuuta 2013

Viikonlopun etäisyys

Kesä on tässäkin mielessä mukavaa aikaa. Tulee ihan huomaamattaan otettua viikonloppuna etäisyyttä tietokoneeseen. En käynyt tietokoneella kertaakaan. Puhelimella käväisin kyllä Facebookit ja Twitterit läpi pari kertaa päivässä, mutta ei muuta. On niin paljon muutakin tekemistä kuin istua tietokoneella.

Sinänsä meidän viikonloppu ei ollut mitenkään erikoinen. Pihatöitä ja mökkeilyä.

Ovulaatiota aloin testaamaan eilen, ajatuksissani unohdin ottaa kuvan testistä, mutta ei se vielä plussa ollut. Jatkan testaamista tänään, kunhan kotiudun töistä. Mikäli mennään samoilla päivillä kuin viime kierrossa, niin plussan pitäisi tulla ihan näinä päivinä.

Vielä perjantaina mielialat heitteli jonkun verran, mutta nyt ne alkaa tasaantua *koputtaa puuta*. Jos tässä taas parisen viikkoa saisi olla ilman rajuja muutoksia.


Elämä näyttää muutenkin vähän valoisammalta, ainakin hetken taas. Yritän ottaa itseäni niskasta kiinni ja saada tehtyä muutamia rästiin jääneitä kotitöitä. Niiden avulla luulisi saavan ajatuksiaan pois tästä aiheesta, ehkä jopa vähän kasattuakin niitä.

Kivaa alkuviikkoa!

Muistakaa että minulta saa nyt kysyä mitä vain mieleen tulee.

2 kommenttia:

 1. Mihin aikaan päivästä testaat ovulaation?
  Mitä testejä käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä testaan aamuisin n. klo 7-9 mutta nyt kesällä herään töihin niin aikaisin, joten testaan vasta töiden jälkeen n. klo 16-18. Käytän Pregcheckin liuskatestejä (viime kierrossa varmistin plussan vielä clearbluen digillä).

   Poista