keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Hyvä ja tärkeä asia!

Haluan nyt omalta osaltani tuoda tietoisuuteen yhtä erittäin tärkeää asiaa. Tarkoitan tietenkin Uusi lastensairaala 2017 -hanketta.


Mielestäni on todella tärkeää saada Suomeen uusi ja entistä ehompi lastensairaala, vanha kun alkaa olla juttujen mukaan aika heikossa kunnossa. Itse ajattelen niin, että me tai joku läheisemme saattaa tulevaisuudessa tarvita tätä sairaalaa, joten pyrin saamaan jokaisen tuttuni lahjoittamaan edes sen 5€ tälle hankkeelle.

Viikko sitten uutisoitiin kuinka peliyhtiö Supercell lahjoitti 3,4 miljoonaa euroa. Potin takana oli Supercellin työntekijät.


Ja tänään S-ryhmä on ilmoittanut lahjoittavansa miljoona euroa hankkeelle, samalla haastaen kaikki asiakasomistajat mukaan lahjoittajiksi. S-ryhmän lahjoitus nosti kokonaissumman siis jo 14,7 miljoonaan. Melkein puolet tavoitteesta on kerätty! (Edit. Summa saatiinkin näköjään päivitettyä nettisivuille heti, kun olin postauksen julkaissut.)

Itse osallistuin pari viikkoa sitten järjestettyyn hyvätekeväisyyshuutokauppaan, lahjoittaen lastensairaalalle yhteensä 55€. Ja tarkoituksenani on lahjoittaa tulevaisuudessa vielä enemmänkin.

Nytkin Uusi lastensairaala 2017 -hankkeen nettisivuilla on ihan loistava joululahjaidea niille, joilla on jo kaikkea. Voit tehdä heidän nimissä lahjoituksen:


Kai teistäkin jokainen tekee edes pienen lahjoituksen?

Miettikää: jos jokainen suomalainen lahjoittaisi vain euron, saataisiin kasaan 5,4 miljoonaa. Jos jokainen suomalainen lahjoittaisi 2€, saataisiin kasaan jo 10,8 miljoonaa euroa!

2 kommenttia:

  1. mullakin ois tarkoitus lahjoittaa jonkun verran :) todellakin menee hyvään tarkoitukseen!

    VastaaPoista