perjantai 20. joulukuuta 2013

Neljä yötä jouluun on, laskin aivan itse...

"Se olisi jouluaatto ja minulla kp25 sekä dpo10. Hiukan ennen uutta vuotta siis odottelen tätiäkin jo kylään. Mutta nyt ei ajatella sellaisia, vaan nautitaan ja ollaan rauhassa. Jos ensi vuonna ei enää oltaisikaan kaksistaan..."

Maanantaina 24.12.2012.

Kuva

Noh, ollaan kaksitaan kuitenkin. Toki meillä on molempien perheet ja kaverit, mutta omana perheenä olemme vielä ihan vain kahdestaan. En tiedä uskaltaako sitä enää ajatella ensi vuodeksi samoin. Jos ensi vuonna ei enää oltaisi kahdestaan? Mutta ehkä ollaankin. Jostain syystä on sellainen fiilis, että todennäköisemmin olemme kahdestaan kuin kolmestaan.

Mutta en minä nyt erityisen masentunut ole tästä tilanteesta. Odotan joulua silti ihan innolla. Vielä on paketoimista ja vähän siivoamista, mutta muuten homma alkaa olla pulkassa.

Tiputtelu alkoi eilen, nyt en ole varma tuleeko se kuivista limakalvoista vai onko se ihan tätä minun "normaalia" tiputtelua. Mutta kai tässä silti on vielä pieni mahdollisuus saada plussatesti aikaiseksi joululahjaksi...?

6 kommenttia:

 1. Noin mäkin ajattelin viime vuonna. Toisin kävi ja luotto ei ole kamalan korkealla, että meitä olisi kolme vuoden päästäkään. Mä en oo jaksanut stressata joulusta tänä vuonna. Hoidot vei niin voimat. Tämä vuosi on ollut niin karmea, että odotan vain sen loppumista. Joulufiiliskin on hukassa. Kuitenkin ihanaa joulua sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin! :) Kyllä sitä joulufiilistä joutuu/joutui itsekin aika paljon kaivelemaan, mutta olen niin jouluihminen, että kyllä se ainakin vielä löytyi.

   Poista
 2. Hyvää joulua teille sinne !! <3

  VastaaPoista
 3. On se jännä miten joka joulu pikkusen miettii...entä jos ensi jouluna. Itsekin epäilen ettei meitä kolmea ole ensi joulunakaan,mutta entä jos kuitenkin... hauskas ja rentouttavsa joulua.

  VastaaPoista