torstai 5. joulukuuta 2013

V*tuiksi meni sekin

Kuten vähän pelkäsinkin, joten ei se nyt ihan yllätyksenä tullut.

Kävin siis heti aamusella ultrassa, limakalvo oli 7mm ja johtofolli jo 20mm. Eli inssi jää tekemättä.

Kuva

Sen sijaan siis kotiyhdynnät. Lääkäri määräsi minulle kuitenkin Pregnyllin tehostamaan ovista, tänään vielä pistän kerran Gonalia ja huomenna illalla sitten Pregnyl. Yhdyntöjä lauantai-iltana ja sitten sunnuntaina.

Kerroin lääkärille myös tuosta Lugesteronin aiheuttamasta limakalvojen kuivuudesta. Hän sitten suositteli vaihtamaan lääkityksen Crinone-emätingeeliin, sanoi sen vain olevan vähän arvokkaampaa. Totesin ettei se sitten niin tarkkaa ole minkä hintaista se lääke on. Nooh, minäpä menin sitten äsken googlettamaan tämän Crinonen hinnan...

Kuva

85€ / paketti, joita tarvitsisin kaksi!!!

Voi huh, huh... Sanonpa vaan.

Kyllä pohdin tarkkaan ostanko tuota vai en. Ei ole kuitenkaan mitään varmuutta että tuo lääke auttaisi, eikä meillä ei ole nyt mitään "oikeita hoitojakaan" käynnissä. On se vaan aika kova hinta, varsinkin kun vertaa 17€ maksavaan Lugesteroniin!

Minulla olisi kyllä lugeja vielä reseptillä. Joten vaihtoehtoisesti voisin käyttää niitä vaikka vain kerran päivässä (viime kierrossa käytin aamuin illoin) tai sitten en käytä mitään. Pitää kysyä vielä miehenkin mielipide.

6 kommenttia:

 1. Voi ei! Olen kovin pahoillani! :( Huh huh tosiaan tuo Crinonen hinta! Mullakin Lugesteron aiheuttaa inhoja oireita. Nyt kun annos on ollut ekaa kertaa hieman isompi (600 mg/vrk), niin maha on ollut kipeä ja sekaisin. Lisäksi olen parina viime päivänä menettänyt hermot ihan tyhmistä pikku jutuista. Luultavasti myös viikon sisään alkaa tuo kuivuus. Olen kuitenkin ajatellut, että tämä on pieni hinta siitä, jos joskus saisi vauvan syliin. Jos kuitenkin päätät käyttää Lugeja, niin ehkä voisit kysellä jotain apua apteekista tuohon kuivuuteen (esim. Ceridal Lipolotion). Hurjasti tsemppiä piinailuun. *iso hali*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyviä neuvoja, ajattelin tosiaan kysellä tuosta luge+kuivuus -asiasta samalla kun haen pregnyllin.

   Poista
 2. Huomasin myös lugen aikaan, että limakalvot ärtyivät, naamassa oli sellainen kiva ärsytysnaamio poskipäistä nenän yli, silmät normaalia tikkuisemmat ja alaosastosta puhumattakaan. Siskoni kehotti lisämään hyviä rasvoja, rypsiöljyä tai oliiviöljyä aamupuuroon ja pähkinöitä välipalaksi, noin yleensä limakalvojen hyvinvointia tukemaan. Vielä ei ole niin montaa päivää takana, että mitään voisi päätellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, kiitos vinkistä! Pitääkin kokeilla! :)

   Poista
  2. Voi harmitus, että inssi jää nyt väliin, mutta hyvä että folli oli hienosti kasvanut ja sait vielä pregnyylinkin. Uskon kyllä perinteisiin kotiyhdyntöihinkin, sillä eihän teillä sperman laadussa ole ollut häikkää. Nyt vaan rennoin mielin. Niin ja mulla oli myös limakalvo ärsytystä viime kierrossa lugeista ja piti myös vaihtaa lutinuksern taas, mutta sitä ei apteekista saanut ja päätin mennä lugejen kanssa eikä nyt ole ollut mitään ongelmaa. Et kai Se voi kierrostakin vaihdella.

   Niian

   Poista
  3. Kiitos Niian! Joo, siis onhan meillä ihan hyvät mahdollisuus kotiyhdynnöilläkin. :) Mulle oltais myös lutinusta määrätty, mutta koska sitä ei nyt saa apteekista niin eivät siksi sitä edes kirjoittaneet. Mutta päätin nyt lugeilla mennä ja ostin ceridal-öljyä, jos se vähän helpottaisi kuivuutta. Ja tosiaan, päätin ihan rennolla otteella mennä, ei liikaa ajatuksia. Toivottavasti. ;)

   Poista