sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kun ahdistaa ja masentaa

Keväällä ja alku kesästä huomasin purkavani tästä yrityksestä tulevaa ahdistusta shoppailuun. Varsinkin netissä shoppailuun. Se on helppoa kun saa laskulla vaikka ja mitä kivaa itselle. Eli siis edes jotain hyvää tähän elämään. Nooh, siihen se ilo sitten loppui kun niitä laskuja piti alkaa maksamaan. Sitten yritin keksiä millä me ruokaa ostetaan. Okei no, ei tilanne nyt ihan noin huonoksi mennyt, mutta ostelin aivan liikaa kaikkea!
 
Keväällä shoppailun sijasta tuli myös juotua aika usein aina kun alkoi vituttamaan. Sekin oli toooodella hyvä ratkaisu! Se alkoholihan on niin hyväksi tämän yrityksen kannalta ja onneksi taoin sen päähäni ja jätin tuon keinon pois melko nopeasti.
 
Shoppailuakin sain kesän aikana vähennettyä, piti kyllä ihan pakottaa itseni siihen.
 
Äsken sitten jostain syystä alkoi taas mielialat heitellä ja päätinpä tilata Zalandolta parit kengät. Neljät kengät, kahdessa eri koossa päätyi tilaukseen. En minä aio niistä kuin parhaat pitää, toivottavasti vaan pysyn tässä suunnitelmassa.
 
 
 
Mielestäni tätä oloa pitää jotenkin purkaa, mutta mikä olisi sitten hyvä keino? Kuntosalilla käyntikin toimii minulla, mutta vain sen ajan kuin olen siellä. Olisi pitänyt vaan lähteä sinne, olisin ehkä jättänyt ostokset väliin.
 
Miten te puratte masennusta ja ahdistusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti