maanantai 3. syyskuuta 2012

Se vaihe...

Nyt iski näköjään minulle se vaihe yrityksestä, jolloin aloin tutkimaan tarkemmin lapsettomuushoitoja ja lapsettomuutta yleensä. Vaikka kävinkin gynekologilla ja siellä jo pikkuisen lapsettomuustutkimuksia aloitettiin ja asiasta puhuttiin, kai sitä vain sokeasti uskoi ettei enempää toimenpiteitä tarvita. Eihän sitäkään nyt vielä voi tietää miten tässä käy, mutta jotenkin ajattelisin että tässä taukokierron aikana olisi ihan hyvä jo aloittaa tutkimuksia. Mies ei vaan ollut niin kovin innoissaan tuosta sperma-analyyistä, mutta se on varmaan ihan normaalia. :)

Mistähän sitä sitten aloittaisi...? Minut on jo osittain tutkittu, mutta ainakin ultra on tekemättä. Viimeksi minut ohjattiin jostain syystä ehkäisyneuvoltasta terveyskeskukseen, mutta kuitenkin tk-lääkäri sanoi että kyllä minut kuuluu ehkäisyneuvolaan ottaa. Kaipa sitä pitäisi sinne sitten soitella ja oikein korostaa nyt mikä minulla on "ongelmana". Jos ne sitten tajuaisivat ottaa minut sinne ja tekisivät minulle loput tutkimukset? Huomenna voisi sinne soitella.

Sitten voisi olla korkea aika pistää tuo mieheke lääkäriin jos sitä plussaa ei testiin edelleenkään saada. Tutkin myös noita Väestöliiton sivuja. Varmasti tosi hyvä paikka, mutta tällä hetkellä kun molemmat ollaan työttömiä ei taida meidän rahat riittää niihin hoitoihin. :( Kaipa se kunnallinenkin on ihan hyvä paikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti