maanantai 10. syyskuuta 2012

No justiinsa juu!

Vihdoin ja viimein sain soitettua aikaa sinne lapsettomuustutkimuksiin. Noh, siellä luurin toisessa päässä sitten totesi lääkäri/hoitaja että mullehan on jo tehty kaikki tarvittavat tutkimukset ja ihmeissäni sitten kysyin, että eikö mua kuulukaan ultrata? Ei kuulemma kuulu...?

Mutta siis miehen haluavat sinne tutkimuksiin sitten seuraavaksi ja olisinkin saanut ajan jo tälle viikolle samalle lääkärille jolla kävin tuossa aikaisemmin itse, mutta kumpikaan vapaista ajoista ei sopinut meille. Käski sitten soitella loppu viikosta uudestaan, silloin olisi pitänyt tulla uusia vapaita aikoja.

Olin tosi yllättynyt että näin nopeasti olisin saanut ajan! Ja tosi ihmeissäni että mut tutkitaan vain näin "huonosti"...

2 kommenttia:

  1. No miten niin ei kuulu ultrata. Ihan kakkaa! Mut ainakin on ultrattu satamiljoonaa kertaa heti ekasta käynnistä alkaen. Onkos susta jo otettu verikokeita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitähän minäkin!! Siis kävin gynellä n. kuukausi sitten, siellä otettiin papa ja se tutki muuten kaikki paikat ja pisti labraan jossa otettiin ne kilppariarvot. Ja kun mulla katsottiin klamydia alku kesästä työterveyslääkärin toimesta, niin sitä ei sitten kuulemma tarvise enää uusia (onneks...). Noo, mä meen kyllä tietty miehen mukaan sitten sinne lääkäriin niin kysyn kyllä siltä sitten, että ootteko oikeesti tosissanne!

      Poista