lauantai 6. lokakuuta 2012

Arvontaa!

Nyt kun -B sai oman bloginsa arvonnan päätökseen, voinkin julistaa oman arvonnan alkaneeksi! En halunnut niitä päällekkäin pitää. ;)

Arvonnan pidän sen kunniaksi, että blogiani on luettu nyt kuukauden bloggerissa oloni aikana yli 1000 kertaa ja olen saanut jo 14 lukijaa! Kiitos teille kaikille, kuin myös kaikille salaisille ja anonyymeille lukijoilleni!! Toki osa teistä on varmasti ollut mukana jo vuodatuksen aikana. ;)Arvontaan voit osallistua kertomalla tähän postaukseen miten ja koska olet päätynyt lukemaan blogiani (vai oletko kenties ensi kertaa vierailulla?) ja mistä aiheesta toivoisit minun vielä kirjoittavan ajatuksiani.

Voit osallistua myös anonyymisti, mutta pistä kommenttiin itsellesi nimimerkki tms. :)

Osallistumisaikaa on ensi viikon lauantaihin eli 13.10. klo. 20.00 asti, onnea kaikille arvonaan!

6 kommenttia:

 1. Taisin päätyä toisen blogin kautta, olit listassa hänen seuraamissa blogeissaan. :) Syyskuun alusta lähtien oon tainnut ihan aktiivisesti seurata mitä täällä tapahtuu! :)

  Hmm.. Uteliaana ihmisenä rakastan nähdä millasia koteja ihmisillä on, joten ehkäpä kotipostaus! :) Tai haaveilua millanen se unelmakoti olisi. :)

  VastaaPoista
 2. Mä aloin lukemaan blogiasi jo vuodatuksen aikoihin - ja kaksplussan kautta kävin ekan kerran lukemassa blogiasi. :)

  Haluaisin kuulla teidän lovestoryn ja sun toiveitasi häiden suhteen.. Ne, kun ovat itselläkin ajankohtaisia, niin olisi mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon tässäkin asiassa olemme samanlaisia - oi sielunsisareni! ;)

  VastaaPoista
 3. Olen "törmännyt" blogiisi kaksplussan kautta. :)

  Minuakin kiinnostaisi teidän kahden rakkaustarina! Sinulla on mukava tapa kirjoittaa, tykkään lukea. (tulipa sitten tämänkin kommentin kautta löydettyä oma vanha nimimerkki) :D

  (nimin. Hopeakissa)

  VastaaPoista
 4. Muistaakseni aloin lukemaan sinun blogiasi tässä muutama kuukausi taaksepäin. Löysin sen jonkun toisen luettujen blogien kautta. Erityisesti tykästyin tyyliisi kirjoittaa ja jotenkin sinuun oli helppo myös samaistua. En nyt oikein osaa sanoa mistä haluaisin sinun kirjoittavan. Ehkä juuri tuosta teidän rakkaustarinastanne kuten pari muutakin edellä on ehdottanut :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin päädyin blogiisi jonkun toisen blogin kautta, en nyt tosin millään muista minkä. Aloin lukemaan blogiasi "Siis mitä ihmettä?!" -tekstin takia. Aloin jännätä teidän tilannetta, ja sitten olikin pakko lukea koko blogi ja jäädä seuraajaksi. :)

  VastaaPoista
 6. Pakkohan tähänkin on osallistua :)

  Oon eksynyt sun blogiin varmaan virallisesti kaksplussan kautta. Ekan kerran kyllä kävin lueskelemassa "ihan omin avuin", mutta vakituinen lukija musta on tullut pari kuukautta sitten kaksplussan kautta.

  Mä kans haluaisi kuulla teidän rakkaustarinasta. Ja tottakai niitä muitakin kuulumisia, kuin pelkästään yrittämis-uutisia, olis mukava lueskella. Tottakai on selvää, että se yrittäminen on vahvasti mielenpäällä ja siitä tulee myös kirjoitettua eniten. :)

  VastaaPoista