maanantai 22. lokakuuta 2012

Se toinen blogi

Minulta pyydettiin arvonnan yhteydessä juttuja meidän kodista ym. Nyt sitten harkinnan jälkeen päätin, että jaan teille toisen blogini SILLÄ EHDOLLA että pidätte nämä erillään toisistaan koska toista blogia kirjoitan omalla nimellä ja mm. äitini lukee sitä. Tällä siis tarkoitan sitä, että siellä kommenteissa ei mainita tästä blogista mitään. ;)

Tästä linkistä (linkki poistettu, pidetään henkilöllisyys salassa) pääsee salamaailmasta vähemmän salaiseen maailmaan. :)

Pahoittelen muutaman päivän hiljaisuutta. Olen ollut reissussa ja muutenkin vähän kiireinen. Tosin eipä minulle mitään uutta kuulukaan. Niin no... Yksi ällöjuttu. Eilen pupuilun jälkeen (ja ilmeisesti myös sen yhteydessä) minulta tuli verta niin kuin olisi jostain hanasta päästetty... Eikä mitään tuntemuksia! Ihan siis lakanoille asti tuli ja pistin sitten tamppoonin yöksi, aamuun mennessä se vuoto oli loppunut.

Tilasin kuukupin! :) Olen sitä jo n. kuukauden suunnitellut ja nyt viimein sen tilasin. Tosin se ei taida ehtiä minulle tädin tuloon mennessä. Ensi kierrossa sitten. Onko kokemuksia kuukupista? Vaikka jo aika paljon olen kaikkea kuullut, olisi siltikin kiva kuulla uusia mielipiteitä.

3 kommenttia:

 1. Missä vaiheessa sun kierto on? Voisko esim olla kiinnittymisvuotoa...Niin ja tilasittekos tähän kiertoon sitä pre seediä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään eletään kiertopäivää 23. Enpä tiedä... Olisi ainakin toooosi runsasta kiinnittymisvuotoa, olenko sitten ymmärtänyt väärin että ei sen kovin runsasta kuuluis olla? En kyllä muutenkaan usko mihinkään mahdollisuuksiin tässä kierrossa. Ei ovistestejä, eikä kyllä mitään muutakaan mitä aluksi suunnittelin (paitsi vitamiinit mitä syön aina). Niin ja en muistanut sitä pre seediäkään tilata.

   Poista
 2. Joo ei se kyllä runsasta kuulu olla. Kaippa ne sitten tosiaan on menkat. Voi höh :( Tsemppiä!

  VastaaPoista