keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Pipo

Meninpä sitten tälläisenkin tilaamaan kun halvalla sain...
 
Nirppanokka
 
Tänään se tuli postilaatikkoon. Saapa sitten nähdä saako sitä koskaan itse käyttää. No lahjaksi sitten.
 
Iski eilen TAAS virtsatietulehdus, tosi kiva! Lääkkeet sain onneksi näkemättä lääkäriä, että edes jotain positiivista. Pitäis varmaan soittaa itselle lääkäriaika jotta saisin uuden estolääkityksen, se edellinen kun ei mulle sopinut.

3 kommenttia:

 1. Ootko kokeillut karpalokapseleita esim urisania!? Mulla ainakin on pissatulehdukset pysyneet niillä aika hyvin poissa. Meni niitten avulla yli kaks vuotta ettei ollu pissatulehduksia ollenkaan. Kiva pipo muuten ;) Mun tarttis löytää varmaan joku futis-äiti pipo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis karpalo- & puolukkamehua litkin aika tiuhaan, mutta nekin alkaa aika ajoin tökkiä. Ja huvittavinta ehkä on, että tuolloin tiistai aamuna näin Lifen mainoksen jossa oli karpalokapseleita ja ajattelin "noita voisinkin käydä ostamassa"! Hmm... Josko ne riittäis estolääkkeeksi, vihaan itseni "täyteen pumppaamista" lääkkeillä.

   Poista
 2. Ne on ihan täysin riittäviä estolääkkeeksi. Meidän työpaikalla melkein kaikille mummuillekin menee sitä. Ja ihan hyvä noita mehuja on juoda, mutta niissä on niin vähän sitä vaikuttavaa ainetta et saa kyllä litkiä aikamoisia määriä ennenku saavuttaa kunnon tehon. Noi Urisanit ainakin on tosi laadukkaita. Kannattaa ainakin kokeilla.

  VastaaPoista