sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kooste toiveista

Arvonnan yhteydessä pyysin teitä kertomaan mistä toivoisitte minun kirjoittavan ajatuksiani, ajattelinkin nyt koostaa niitä tänne ja antaa "vastaukseni" ehdotuksiin.

"Uteliaana ihmisenä rakastan nähdä millasia koteja ihmisillä on, joten ehkäpä kotipostaus! :) Tai haaveilua millanen se unelmakoti olisi. :)"

Hmm juu-u. Minullahan on toinen blogi mitä kirjoitan "omalla nimellä". Siellä on sisustusta, ruuanlaittoa ja paljon muuta. Oikeastaan kaikkea muuta meidän elämästä kuin tämä yritys. En  näe mahdottomanan ajatuksena tuota kotipostausta, mutta koska yritän pitää täällä henkilöllisyyteni salassa harkitsen vielä teenkö postauksen tänne vai kerronko toisen blogini osoitteen... :)

"Haluaisin kuulla teidän lovestoryn ja sun toiveitasi häiden suhteen.. "
"Minuakin kiinnostaisi teidän kahden rakkaustarina!"
"En nyt oikein osaa sanoa mistä haluaisin sinun kirjoittavan. Ehkä juuri tuosta teidän rakkaustarinastanne kuten pari muutakin edellä on ehdottanut :)"
"Mä kans haluaisi kuulla teidän rakkaustarinasta. Ja tottakai niitä muitakin kuulumisia, kuin pelkästään yrittämis-uutisia, olis mukava lueskella."

Selvästi tuo meidän LoveStory oli suurin toive, joten saamanne pitää! :D Eipä se ole mitenkään erikoinen, mutta yritän ehtiä kirjoitella sen tässä parin päivän aikana. :)

Ja yritän parhaani mukaan myös kirjoitella muitakin kuulumisia kuin yritys-juttuja. ;)

Noista häistä olen itsekin jo jonkun aikaa harkinnut kirjoittavani. Mutta tässäkin tulee vastaan se, kirjoitanko tähän blogiin vai tuonne toiseen...

Kiitos muutenkin teille kaikille kommenteista! On mukava tietää että edes jotkut täällä näitä minun juttuja lukevat.

2 kommenttia: