maanantai 25. marraskuuta 2013

*huoh*

Tämä on taas niin tätä!

Kaipaisin ehkä jotain kannustavia sanoja, mutta en tiedä itsekään mitkä sanat tätä turhautuneisuutta helpottaisia. Tuskin mitkään. Eli turhauttaa vielä enemmän!

Toisaalta haluaisin kuulla kannustusta siitä, että kyllä se nega voi vielä plussaksi muuttua. Mutta toisaalta taas en. Koska ei se mihinkään muutu, tiedän sen!

Kuva

Turhautuneisuus on siis päivän sana.

Vuoto ei ole vieläkään alkanut, nyt siis jo neljäs päivä ilman lugeja. Voin kertoa, että sitten kyllä ottaa päähän ja rankasti, jos luget vielä menee ja pitkittää kiertoakin! Ihan kuin ei riittäisi että ne saivat jo tämän idiootin luulemaan vaikka ja mitä...

Noin, toivottavasti päivän itsesääliannos tuli siinä.

4 kommenttia:

 1. Voihan harmitus! Todella ikävää. :( Sais vuoto edes alkaa, jos kerta plussa ei ole tullakseen. Yleensä kyllä vuodon pitäisi alkaa viimeistään muutama päivä Lugejen lopetuksesta, joten testaile ihmeessä, jos vuotoa ei kuulu. Mulla se 2-3 päivää vikasta on ollut aika vakio nyt jo useamman epäonnistuneen yrityksen ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo pari kolme päivää taitaa olla se yleisin aika. Mutta olen törmännyt (varsinkin nyt kun asiaa hiukan googletin) tapauksiin jossa menkat on alkaneet vasta 7 päivän päästä lugeista.

   Poista
 2. Kaverilla hoitojen aikana luget viivytti 5-7päivää menkkoja, joka kerta ku joutu käyttämään

  VastaaPoista