keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Itsenäisyyspäivä ja joulu

Itsenäisyyspäivä:

Eilen kun katsoin tätä kiertoa vain tietokoneen kalenterista, ajattelin että ihan hyvin inssi saadaan ajoitettua. Kun soitin iltapäivällä polille ja samalla tietenkin kaivoin esiin sen "oikean kalenterin", huomasin että hemmetti, se oletettava inssipäivähän on Itsenäisyyspäivä!

Kuva

Hetken tätä sitten pohdimme hoitajan kanssa puhelimessa ja päädyimme seuraavaan suunnitelmaan: aloitan piikitykset vasta perjantaina (kp4), menen ultraan 5.12. ja toivotaan että näin saadaan folli jaksamaan maanantaihin 9.12. saakka, jolloin tehtäisiin inssi.

Kuva

Joulu:

Mikäli inssiin päästään suunnitellusti, minun testipäiväni on 23. tai 24.12. Eli meidän on mahdollista saada se maailman paras joululahja! Oikeastaan inssiä tai ei, noina päivinä se lahja joka tapauksessa tulee jos on tullakseen.

Eli meillä voi olla edessä huippujoulu tai vain normijoulu.

6 kommenttia:

 1. Onneksi suunnitelmia pystyi vähän muuttamaan, nuo pyhäpäivät on välillä pahoja :/ Mutta nyt sitten toivotaan kovasti teille sitä maailman parasta joululahjaa!! <3

  - Amalia

  VastaaPoista
 2. Inhottavia nuo viikolle osuvat pyhät. Onneksi pistosten kanssa on joustamisen varaa ja saitte sovittua hoidon kuitenkin. Mun PAS varmistui äsken tiistaiksi, joten onneksi se saadaan hoidettua ennen itsenäisyyspäivää. Toivon, että hoidon tulos selviää ennen joulutaukoa (13.12. klinikka vikaa päivää auki, jolloin pp 10). Toivottavasti teille tulee huippujoulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä juttu että PAS tehdään jo pian! Kiitos ja toivotaan samaa teille! :)

   Poista
 3. Meillä jatkuu näköjään hoidot melkolailla samalla rytmillä. Meillä ei myöskään tuonut 1. inssi toivottua tulosta. Nyt sitten jännätään ehditäänkö tehdä toinen ennen itsenäisyyspäivää torstaina, silloin kp 12, edellinen inssi kp 13. Mulla käytössä vain clomit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kappas! Mutta toivotaan että tekin ehditte suunnitellusti inssiin!

   Poista