maanantai 18. marraskuuta 2013

Voi oire, oire

Listaanpa ylös parit oireet viikonlopulta, jotka siis jatkuvat edelleen.

- Lauantaina (kp 20, dpo 8) huomasin että olen herkistynyt. Katsoin Australian Master Chefiä ja kun siinä yhdellä kilpaililjalla oli todella huono tuuri, niin minä ihan silmät kosteina surin hänen puolesta. Näin myös yhden mainoksen, mistä minulle tuli mieleen minun ja miehen lähestyvä viikonloppureissu, aloin pohtia että kuinka kivaa meillä tuleekaan olemaan ja taas silmät kostui. Tänään aamulla katsoin Huomenta Suomea ja siinä kuvattiin ennen mainoskatkolle siirtymistä Iittalan tuikkukippoja ja jostain syystä myös se herkisti minun mieleni! :D Tässä nyt muutama esimerkki.

- Eilen sunnuntaina ihmettelin että miksi nyt yht' äkkiä lugemössö on alkanut tulla niin "suurella voimalla"  ulos. Ei se ennen ole tullut kuin vain oikeastaan vessakäynneillä. Jouduin ottamaan käyttöön ihan pikkuhousunsuojan! Kunnes illemmalla totesin, että taitaakin olla valkovuoto lisääntynyt.

Kuva

- Eilen huomasin myös, että naamani kukkii normaalia enemmän. Vaikka kuinka pesen, puunaan ja rasvaan (eilenkin olin ihan ilman meikkiä), niin pikkunäppyjä tulee silti lisää eikä edes vanhat katoa!

Kuva

Pohdittavaksi jää, ovatko nämä oireet oireita, "oireita" vai lugeoireita.

Viisi päivää testiin, jotenkin yllättävän nopeasti on aika mennyt. Toivottavasti sama meno myös jatkuisi.


Tuo alempi kuva on muuten ihana! Kun vaan olisi teksin perässä ?-merkki, niin se olisi täydellinen. ;)

20 kommenttia:

 1. Mullakin lisääntyi valkovuoto silloin ihan valtavasti. Pidetään peukkuja! ♥

  VastaaPoista
 2. Nyt sormet ja varpaat ristiin! <3

  VastaaPoista
 3. Mulla samoib tuon valkovuodon kanssa, täälläkin pidetään peukkuja!! :)

  VastaaPoista
 4. Nyt ollaan kyllä jännän äärellä! peukut pystyssä täällä odotellaan :)

  VastaaPoista
 5. Hei,

  Nyt täytyy minunkin kommentoida, koska itsellä lähes samanlaisia tuntemuksia. Jos en nyt ole raskaana, niin kroppani huojaa minua toden teolla. Takan tosin tuoreimpana kohdunulkoinen raskaus, joten voihan ollakin, että kroppa on herkistynyt. Silti toivon, että loppuviikosta elämän suunta muuttuisi radikaalisti.
  Minulla tänään siis dpo9 ja oireita on. Kahdesta aikaisemmasta (epäonnistuneista) raskauksista ei ole tullut oireita ennen plussaa. Testata kannattaisi aikaisintaan perjantaina, mutta en tiedä kuinka maltan sinne asti.
  Toivottavasti meidän molempien tuntemukset ovat oikeassa!

  VastaaPoista
 6. Pidetään peukkuja! Oireet kuulostaa ainakin lupaavalta. :) sormet ristissä täälä ollaan ja odotellaan. :) minulla myös pitäisi mahdollisesti ensi viikon lopussa alkaa kuukautiset, enkä itsekkään malttaisi enää odottaa, vaikka ei kyllä oireita ole. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivotaan sullekin hyvää lopputulosta. ;)

   Poista
 7. mul oli samoja oireita ennn plussaa silloin, joten jospa siellä nyt ois! :) pidän peukkuja ♥

  VastaaPoista
 8. Täälläkin pidetään peukkuja niiin kovasti! Jospas se nyt tärppäis!! :) <3

  VastaaPoista
 9. Pidän peukkua pystyssä! Täälläkin haaveillaan omasta pienestä ja tämän postauksen ajan pelkästään hymyilin ja melkein purskahdin itkuun onnesta (; voi kunpa teille nyt onni suotaisiin.

  VastaaPoista
 10. Mä oon täällä lähestulkoon itku silmässä ku toivoisin sulle nyt niin kovin jo vihdoin sen plussan!!<3 olen täällä sormet ristissä ja peukut pystyssä!:)

  Terv. Johanna88 kakskymppisistä

  VastaaPoista
 11. Voi vitsit! Täällä on kyllä peukut ja varpaat pystyssä teidän puolesta. Ansaitsisitte NIIN kyllä sen oman plussan.

  VastaaPoista