lauantai 15. helmikuuta 2014

Kesti vähän, anteeksi!

 Niin, no eipä se ollutkaan niin helppoa tulla enää illalla koneelle. Joten nyt vasta saan kerrottua miten ultrassa meni, toivottavasti en ole huolestuttanut ketään! :)

Eli eli, meidän Täplä löytyi samasta paikasta kuin viime viikollakin, tällä kertaa mukana oli myös sydämen syke! <3

Kuva

Hän vastasi eilen viikkoja 6+2 ja viikon aikana kehittynyt juuri sen verran kuin viikossa voi olettaakin. Eli kaikki hyvin, ovis on vaan ollut vähän "normaalia" myöhemmin.

Laskettu aika onkin sitten vasta 8.10. Kuvakin saatiin mukaan.

Keskiviikkona kerroimme uutisen kolmelle hyvälle ystävällemme ja eilen kerroin vielä minun sisaruksille. Mies on niin innoissaan, ettei millään malttaisi pysyä hiljaa! <3 Toivottavasti kaikki menee hyvin jatkossakin.

Paras ystävänpäivä ikinä! Ja iltakin meni yllättävän hauskasti, vaikka totta kai limulinjalla olen.

24 kommenttia:

 1. Ihanaa! Oikein paljon onnea! :) Riina

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä paljon! Olette niin ansainneet tämän <3

  VastaaPoista
 3. Hieno juttu, onnea!:) pakko kysyä, olenkohan tajunnut nyt jotain väärin.. Tuolla matka raskauteen -välilehden lopussa kirjoitat, että 26.1. tuli yritystä täyteen vuosi ja neljä kuukautta... Yk28:sta ajattelin että eikös se ole enemmän..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, mitähän mä olen sekoillut kun sitä olen kirjoittanut? :D Kiitti kun huomasit! Nyt on sekin teksti korjattu. Eli tosiaan, KAKSI vuotta ja neljä kuukautta. ;)

   Poista
 4. Ja just kun julkaisin, niin huomasin että tuossa esittelyssähän se jo lukeekin.. Sorry :)

  VastaaPoista
 5. Ja iso kiitos kaikille yhteisesti!! <3 <3

  VastaaPoista
 6. Minä olen niin onnellinen teidän puolesta, vaikka ei tunnetakaan <3 Sinulla ja minulla on lähes sama laskettu aika, meillä keskenmenotaustaa, mutta nyt on jotenkin varma olo :) Ihana seurata samaa matkaa kulkevaa näin vierestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja paljon onnea teille raskauteen! :) <3

   Poista
 7. Ihania uutisia! <3 Nyt vaan sitten tsemppiä raskauteen teille!

  VastaaPoista
 8. Onnea ♥ Ravasin koko eilis illan odottamassa kirjoitusta! :D Oikeinoikein hyvää vauvan odotusta teille!

  VastaaPoista
 9. Kävin eilen vähän väliä katsomassa, joko olisi uutisia. Loisto juttu että syke löytyi! Nyt pikkuiselle paljon onnea matkaan että hän saapuu terveenä maailmaan ensi syksynä. <3

  -JJ-

  VastaaPoista
 10. Heippa! En tiedä muistatko mua, mutta kirjoittelin samassa vauvakuumeryhmässä. Toivottavasti eksyt myös Lokakuun Lutusiin, niin päästäis taas samaan ryhmään kirjottelemaan! :) -maijac

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kyllä, heippa vain! :) Jooh, kyllä ajattelin nyt sykkeen löydyttyä siirtyä myös sinne jahka ehdin ja jaksan. :)

   Poista