perjantai 7. helmikuuta 2014

Noniin!

Pahoittelut kun kesti tämä postauksen saaminen ulos näin myöhään! Väsähdin tuon reissumme jälkeen ihan täysin ja piti vähän huilia.

Mutta siis. Äitiysneuvolassa kaikki meni kivasti. Terveydenhoitojamme on ihan supermukava! Kaikkea uutta ja mielenkiintoistakin tuli tietoon ja myös mies tajusi kysellä jotain, mitä en itse huomannut. :)

Sitten se "tärkeämpi" käynti eli lapsettomuuspoli ja varhaisultra. Sekin käynti meni ihan kivasti. Vaikkakin pelkoni kävi toteen ja olimme vähän liian ajoissa liikkeellä. Kohtu on kylläkin "raskaustilassa" eli ruskuaispussi sekä lapsivesipallero (vai mikä lie olikaan) näkyivät selkeästi. Alkio vilahti pari kertaa kuvissa, mutta sykettä ei vielä saatu näkyviin (lääkäri kyllä sanoi pari kertaa, että oli näkevinään siellä myös sykkeen). Lääkäri sanoi että ei usko alkion vastaavan ihan viikkoja 6+2 eli todennäköisesti ovulaatio on tapahtunut pari päivää oletettua myöhemmin (mikä voi hyvin olla mahdollista!). Saimme kuitenkin vielä uuden ajan ensi viikon perjantaihin, jos sitten myös syke saataisiin mukaan kuvioihin.

Kuva

Kuitenkin kaikin puolin ihan hyvillä mielin! Alkio on siellä missä pitääkin ja muutenkin kaikki vaikuttaa hyvältä. <3

Tältä käynniltä jäi nyt kuva saamatta ja sykkeen puutteestakin huolimatta aiomme edelleen kertoa viikonlopun aikana tuleville isovanhemmille tilanteesta. Kerromme vain "tylsästi" ilman kuvaa. ;)

Oikein kivaa viikonloppua teille kaikille!

16 kommenttia:

 1. Kiva, että meni kivasti :) Laskeskelin sun ovulaatioplussaspäiväsä ja päättelin viivan vahvuudesta 26.1, että ehkä olitte hiukan aikaisin matkassa. Mutta pääasia, että oikeassa paikassa oli pikkuinen. Ensi viikolla sitten sykettä kehiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Itsekin aloin "loppua kohti" epäillä enemmän vain että jos ollaan liian ajoissa liikkeellä, mutta väkisin halusin kokeilla vielä tänään kun on viimeinen vapaapäivä. :)

   Poista
 2. No niin huh, hienoa että kaikki oli hyvin! Onnea! Nyt mäkin voin rentoutua viikonlopun viettoon sen sijaan, että kyttään päivityksiäsi joka viides minuutti :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa,onnea! <3 -E

  VastaaPoista
 4. Hienoa että alkio on oikeassa paikassa, ja eiköhän sieltä ensi viikolla löydy jo sykekin! <3

  -JJ-

  VastaaPoista
 5. Hienoa, hienoa! Onnea! Syke kyllä löytyy ensi viikolla! Ruskuaispussi, alkio ja lapsivesipussi lupaavat hyvää :) Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Loistojuttu!! Vahvasti tuntuu siltä, että syke löytyy ja muutenkin kaikki menee hyvin. Liityn tuohon aikaisempaan, ettei nyt tarvii enää viiden minuutin välein katsoa onko tullu postausta :)

  VastaaPoista