torstai 6. helmikuuta 2014

Tomorrow

Nukuin viime yön ihan päin peetä. Heräsin kolmen aikaan ja valvoin varmaan tunnin. Mitenhän mahtaa mennä ensi yö?

Hiukan huominen jo jännittää, mutta yritän tässä itselleni vakuuttaa ettei ole mitään jännitettävää. Tai siis tilanne on sitten se, mikä se on. Ei siihen voi vaikuttaa itse.

Huomisen olen tosiaan saanut varattua aika täydeksi. Aamupäivällä on äitiysneuvola, puolenpäivän aikaan menen juttelemaan psykiatrisen sairaanhoitajan kanssa ja iltapäivällä sitten se totuuden hetki eli lapsettomuuspoli ja varhaisultra.

Kuva

Mikäli kaikki menee hyvin, alkio löytyy oikeasta paikkaa ja sydän hakkaa, kerromme vanhemmillemme viikonlopun aikana. Meillä on jo selvät sävelet. Vu:sta saa kuitenkin mukaan jonkin näköisen ultrakuvan, kopiomme sen jonkin kortin väliin, kortti kirjekuoreen ja sanomme että tässä teille lahjakortti, minkä saa lunastaa lokakuussa. <3 Minun idea, mies tykkäsi kovasti.

Minähän olen noita erilaisia kertomisideoita ideoinut jo kauan. Ikinä en ole ollut näin lähellä, että pääsisin idean oikeasti toteuttamaan!

15 kommenttia:

 1. Aivan ihana idea toi korttijuttu! Täällä on kyllä kova usko siihen, että kaikki on hyvin! :) T:Riina

  VastaaPoista
 2. Oho kiva idea tuo "lahjakortti"! Voi vitsi, muistan kun eilisen miten itse pääsin kertomaan raskausuutisen vanhemmille varhaisultran jälkeen, niin onnesta soikeena se ultrakuva kädessä :) <3 Tsemppiä! Toivottavasti kaikki on niinkun pitää ja menee jatkossakin hyvin!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti kaikki on niinkuin pitääkin <3 :) ja aivan loistava idea tuo lahjakortti juttu ! :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä,muistan ton tunteen,tosin mulla oli eka ultra rv 12 ja nyt vieressä tuhisee 5kk vanha poika.Tuut sitte kertomaan kuulumiset,toivotaan parasta:)

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä vu:aan! Toivottavasti kaikki on hyvin! :)

  VastaaPoista
 6. Hei apua, olen täällä hirveässä jännityksessä, että miten siellä varhaisultrassa meni. Olen tarkistanut blogisi varmaan 20 kertaa tänään. Toivottavasti kaikki on hyvin.

  Plussasin suunnilleen samana päivänö kuin sinä, ja meidän varhaisultra on viikon päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vieläkään! :) Mutta koska olet kirjoittanut iloisia vastauksia viiden maissa, päättelen, että kaikki on hyvin.

   Tässä on käynyt jotenkin niin, että sijaisjännitän sun varhaisultraa sen sijaan, että jännittäisin omaani. Omaani en osaa ajatella vielä ollenkaan.

   Poista
  2. Varhaisultra on meillä vasta tänään, joten ei ihmekään ettet ole uutisia eilen löytänyt. ;) Koitappa tänään uusiksi! :)

   Poista
  3. Oho, nyt tajusin että se sun ultra on vasta huomenna. Sytyttääpä mulla hitaasti - bloggauksesi otsikosta huolimatta :). Eli onnea matkaan, toivottavasti kaikki on just niin kuin pitää!

   Poista
  4. Niin siis tänään huomenna - jatkan pakonomaista tarkistelua iltapäivästä :)

   Poista