lauantai 1. helmikuuta 2014

Lisää oireita

Eilen alkoi vihdoin rintoja aristaa, olin toisaalta vähän helpottunut. Olisin nimittäin alkanut pikkuhiljaa huolestua jos niissä ei olisi alkanut ilmetä mitään muutosta. Tänään ne ovatkin olleet jo aika kipeät.

Tänään myös pahoinvointi saapui meidän osoitteeseen. Sopivasti juuri silloin kun olin lähdössä käymään kaupungissa. No pystyin kuitenkin lähtemään, pahoinvointi on ollut ainakin tänään aika aaltoilevaa. Ja ruokakin on uponnut (vielä?) ihan normaalisti.

Kuva

Näiden lisäksi olen saanut itselleni ihan kauhean yskän! Eilen oli vielä sen lisäksi kurkkukipua, mutta onneksi se on jo vähän helpottanut. Ilmeisesti mitään yskänlääkettä ei suositella raskausaikana, Resilar on kai ainoa mitä voi käyttää kohtuudella jos on pakko. Yritän nyt taistella etten joutuisi lääkettä ottaa. Höyryhengitys, kuumat juomat, kurkkupastillit ja hunaja ovat olleet ihan hyvä helpotus.

Siitä tulikin mieleen, voisin mennä taas vähän hengittelemään höyryä.

6 kommenttia:

 1. Mullakin oireet (mukaanlukien pahoinvointi) alkoi vasta raskausviikolla 7+ joten älä huoli jos oireita ei heti ilmene :)

  VastaaPoista
 2. Mulla pahoinvointi viikolla 11+ ja jatku sinne 23. :D
  Lääkkeitä välttäisin itsekkin jos vain mahdollista. Tsemppiä ja paranemisia :)

  Miramei

  VastaaPoista
 3. Mulle lääkärissä sanottiin että ennemmin ottaa panadolia (millä ei mitään vaikutusta sikiöön) kuin kärsiä kivuista koska se ei tee vauvallekkaan hyvää! Ja itelläkin oireet alkoi vasta 8+ ja jatkuu oksentelu edelleen ja nyt rv 18 :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kiitti! Tänään kävin päivystyksessä ja sainkin vähän lisää apua ja neuvoja tähän sairasteluun. Lähinnä parasetamolilla siis mennään. :) Parempia vointeja sinne!

   Poista