maanantai 25. helmikuuta 2013

Alkoholitonta

Minulle maistuu olut, varsinkin kylmänä se on todella hyvää! Olen varma, että kun joskus raskaudun ja joudun oluesta (sekä viinistä) luopumaan, minun on pakko saada edes silloin tällöin olutta alkoholittomana versiona. Eli mielestäni onkin hyvä jo maistella valmiiksi, mitkä alkoholittomat vastaavat parhaiten maultaan sitä "oikeaa olutta".

Jo joulun aikoihin tulin miehen kanssa ostaneeksi Lidl:stä maistiaiseksi alkoholittoman oluen, Finkbräu-merkkisen.

Se olikin omasta mielestäni ihan hyvää, yllättävän hyvää. Ehkä hieman makea ja melko miedon makuinen. Tarkkaan en enää muista...

Kuva

Lauantaina kauppareissulla totesin että voisinkin ostaa saunaan yhden oluen, mutta kun en niin kauhean mielelläni enää loppukierrosta alkoholia juo, päätin testata Rainbown alkoholittomia oluita.


Vasemmalla tumma alkoholiton lager. Se oli todella makea, liian makea minun makuuni. Muistutti maultaan myös hieman saaristolaisleipää. Enpä usko että tätä tulee ostettua uudestaan...

Oikealla alkoholiton lager. Oli oikeastaan muuten samanlaista kuin tuo tumma "sisarensa", mutta hieman vähemmän makeaa ja laimeampaa. Makeaa siis tämäkin.


Pitänee ostaa vielä tuota Finkbräuta uudestaan, jotta muistuu paremmin mieleen. Nuo Rainbowt eivät minua säväyttäneet, joten jatkossa ne jääkööt kauppaan. Täytyy tutustua myös paremmin tuohon alkoholittomaan tarjontaa, jos sieltä joku hyvä vaihtoehto löytyisi. :)

5 kommenttia:

 1. Nikolai vissiin on aika hyvä holiton olut. Ite en oo kokeillut mutta mun äiti sitä yleensä saunan päälle juo ja on kehunu jotta hyvää on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Se onkin varmaan just se minkä nimeä oon yrittänyt mielen sopukoista tässä pari päivää kaivaa. :D

   Poista
  2. :D Se voi olla. Se ainakin on tunnetuin alkoholiton olut :)

   Poista
 2. Tein alkoholittomien oluiden testin 10:n tuotteen kesken. Joukossa löytyi muutama huipputuote, joita sinunkin sitten kannattaa maistella, kun asia on ajankohtainen.

  Testi löytyy blogistani: http://maissipussinmatkassa.blogspot.fi/2013/04/alkoholittomat-oluet-testissa.html

  Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista