torstai 21. helmikuuta 2013

Outoa vuotoa(ko?)

Seuraava tekstiä ei suositella ällö-pelkoisille! ;)

Niin siinä sitten kävi että tuo muutama päivää sitten olettamani ovulaatiovuoto vain jatkuu. Eilisestä en ole ihan varma, mutta tänään aamupäivällä valkovuoto oli edelleen rusehtavaa. Aloin jo pelätä jonkin näköistä tulehduksen mahdollisuuttakin... Olo on kyllä täysin normaali!

Hetki sitten vessareissulla huomasin pyyhittäessä jo ihan selkeää verestystä. Vähän, mutta kuitenkin. Koska tänään on dpo6, voisin pistää tuon pienen veren kiinnittymisvuodon piikkiin. MUTTA mitä tuo rusehtava vuoto sitten on/oli?! Ei kai nyt ovulaatiovuoto näin montaa päivää kestä.

"Kolme tai neljä päivää hedelmöittymisen jälkeen morula saavuttaa kohtuontelon. Nyt morulaan muodostuu ontelo ja soluista tulee litteitä. Munasolua kutsutaan nyt blastokystiksi, jolla on kaksi solukerrosta. Kuusi päivää hedelmöittymisen jälkeen munasolun kalvo kuoriutuu pois ja blastokysti kiinnittyy kohdun limakalvoon."

Toki tuntuu että minun kroppa ei ole ihan sieltä normaalimmista päästä eli kai kaikki on mahdollista. :D

Tällä hetkellä en pysty ajattelemaan muuta ja tekisi mieli käydä vähän väliä vessassa "tarkistamassa" millaista vuoto on nyt.


Polillekin tekisi mieli soittaa, mutta tuskin sieltä mitään apua saisin. Varmaan vaan käskisivät "seuraamaan tilannetta". Ei tässä varmaan muu siis auta kuin seurata tilannetta ja toivoa parasta! :)

(Lainaus: vau.fi)

4 kommenttia:

 1. Hei! Tuollainen vuoto on minulle niin tuttua jokaisessa kierrossa. Se alkaa aina oletetun ovulaation jälkeen ja jatkuu kuukautisiin asti. Välillä se alkaa heti ovulaatiosta, välillä pari päivää ovulaation jälkeen. Syytä vuotoihini ei ole löydetty ja on väläytelty niin ovuloimattomuutta tai keltarauhasen vajaatoimintaa. Syön vaivaan Terolutia, joka ei juurikaan ole auttanut.
  Halusin tulla vaan kommentoimaan, että tiedän niin kovin hyvin tuon tunteen. Eli vessassa tulee käytyä tunnin välein tarkistamassa tilanne.
  Mutta jos tuo ei ole sinulla normaalia, niin kyse voi hyvinkin olla kiinnittymisestä. Onnea matkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos tosi paljon kommentistasi! :) Tämä ei nyt ihan normaalia tosiaan minun kohdalla ole, joten siksi olenkin vähän sekaisin ajatusteni kanssa. Saa nähdä miten tässä käy.

   Poista
 2. Jospa, jospa se olisi kiinnittymistä!!!! :) Voi että kyllä vähän pistää taas jännittämään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva että jotain jännittää! :D Itse en usko että tuolla alakerrassa mitään todellista tapahtuisi...

   Poista