sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Leikittelyä

Meillä on edessä ensi kesänä paritkin sukujuhlat ja mieleni tekisi kovasti ostaa uusi mekko, vaikka kaapissa on varmaan neljä ihan käyttökelpoistakin. Kaverini kanssa tänään puheltiin tästä ja hänelle sitten totesinkin, että kyllähän sitä myös ajattelee ettei senkään puolesta viitsisi ostaa uutta mekkoa jos vaikka olisikin mahaa tullut. Sitten saisin, ja olisi pakkokin, ostaa äippämekko. Tyhmää ajatuksen kanssa leikittelyä taas kerran!

Maha on ollut nyt pari päivää ihan oudon tuntuinen, mutta tajuan toki että ei se voi mitään raskauteen liittyvää olla. Nyt on kuitenkin vasta dpo 2. Hei haloo! Kuka tulisi takomaan jotain järkeä muhun?

Noh, kun ajatuksen kanssa lähti leikittelemään, päädyin jälleen kerran Kaksplussan laskuriin...


Tuolta se näyttäisi, mikäli tästä kierrosta tärppäisi.

Ja kaiken lisäksi, keksin itselleni taas "turhia ongelmia"!! Kaverillani on juhlat 1.3. ja nyt "ongelmana" onkin se että jos olen raskaana, en voi luonnollisestikaan juoda. Ja tämähän ei edes ole mikään ongelma. Okei, jos olen raskaana, voin ajaa. He asuvat kuitenkin toisessa kaupungissa, joten minun tai miehen on joka tapauksessa jomman kumman ajettava.

"Ongelma" nro. 2 on se, että en halua testata vielä tuolloin 1.3, vaan tarvittaessa 3.3. No voi helkkarin ääliö, älä sitten testaa! Eihän mikään minua pakota, kun ei ole edes mikään "pakko" ottaa sitä alkoholia.

Tsiisus! Mun pää on niin sekaisin kaikesta, että tuskin näin hullulle lasta edes suodaan. :D

7 kommenttia:

 1. Ihania päänvaivoja :D kyllä mäkin muistan painineeni moisten ongelmien kanssa mm silloin kun otin tatskaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin otin tuossa jokin aikaa sitten ekan tatuointini ja varasin ajan ennen tädin tuloa, mutta ajoitin sen tulevaan alkukiertoon. Sittenhän sitä mietti (ja myös toivoi) että jos se täti ei tulekaan, niin kuinka pettynyt mä olisin. :D Joo tuskin KOVIN pettynyt! ;D

   Poista
  2. :D Joo tuttua! Sit justiin aina kun oli jotkut juhlat tulossa niin mietti tuota että no voinkohan mä nyt juoda vai en. No kyllä mä sitten aina join kuitenkin.... :D

   Poista
 2. Minäkin oon miettinyt ihan samoja juttuja :). Useimmiten vain mietin etukäteen sitä, että miten jaksan olla töissä, jos voin pahoin koko alkuraskauden. Saati että miten saan piilotettua toisilta raskauden, jos voin koko ajan huonosti.

  Alkoholillisia bileitä on aika harvoin itsellä, mutta sitten on nää ruoat. Paljastuisin heti jossain anoppilassa, jossa tarjolla on aina tuoresuolattuja kaloja ja mitä kaikkea...

  Tavallaan on vaan ihanaa hullutella mokomilla ajatuksilla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tää aika "helpottavaa" tietää ettei oikeesti ole ainoa tässä maailmassa, kun ajattelee näitä! :)

   Poista
 3. Jos yhtään lohduttaa niin kaikki kuumeilevat ajattelee noita samoja asioita ja kyllä vaan monille silti niitä lapsia suodaan, miksei siis teillekin=)

  VastaaPoista