keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Minä haluuuun!

Että voi ihmisellä olla paska fiilis! Ajatukset pyörii lähes 24/7 vauva-projektin pyörteissä, olen surullinen ja sekös sitten minua ärsyttää. En haluaisi olla surullinen!

Katselinpas tässä ajankuluksi vähän vaatteita... Ja tietenkin sellaisia mitä sopii täällä esitellä. ;D

Mama Licious (Zalando)Vähän tämän tyylisiä paitoja minulta jo löytyykin kaapista vino pino. Olen varmaankin koko yrityksen ajan ostanut vaatteita sillä silmällä, että niitä voisi sitten pitää myös jonkin aikaa kun alkaa odottaa.
 H&M Mama
Olen ihan varma, että minun tulee ostettua ihan "aitoja" äitiysvaatteita sitten kun sen aika tulee. Mutta toki ostan käytettyinä kuin myös varmasti uusiakin. Olkoot sitten vain vähän aikaa käytössä,  kyllä niistä eroon pääsee! Minusta ei tule miehensä vaatteissa kulkevaa odottajaa. Kyllähän tulevat äiditkin voivat olla tyylikkäitä!

Mites muilla? Onko odottajilla paljon vaatteita? Entäs mikä on yrittäjien ajatus tulevaan?

4 kommenttia:

 1. Itellä oli aikoinaan sama ajatus kun sulla että pukeudun sitten äitiysvaatteisiin jne. Mulla on muutamia äitiysvaatteita. Ei kovin montaa ja nekin vähät mitä on näytti kuvissa hyvältä,niinkuin nuokin, mutta ei kyllä todellakaan minun päälläni. :D Noilla mallinukeilla ja malleilla kun ei ole muut paikat isoja kuin tuo maha ja tissit niin ne on niin kivannäkösiä. Ite kun on levinnyt lantiolta ja takapuolesta ja reisistäkin niin ei hitto. Tissit taas eivät ole juurikaan kasvaneet niin noissa paidoissa niiden kohdalle jää aina vaan tyhjät pussit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juu, tuohan voi olla ihan totta! Mulla on tota tissi-ongelmaa vaan jo nykyisissäkin vaatteissa. :DD Mutta no joo... Helposti varmaan noista vaatteista tehdään liian "mallinukkevaatteita".

   Poista
  2. En sit tiedä kuinka loppuraskaudessa, kun sitten varmaan on tää leviäminen tasaisempaa ja tissitkin varmaan isommat. Sit Nuo äitiysvaatteetkin taitaa näyttää paremmalta päällä. :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista