keskiviikko 6. marraskuuta 2013

IUI

Eilisen myräkän vuoksi meiltä oli sähköt pois koko illan, joten siksi tämän postaus tulee ilmoille vasta nyt. Mutta siis: eilinen ultra meni todella hyvin!

Oikealla puolen oli yksi 18mm folli ja limakalvo oli hienot 8mm paksu! Jippii!

Vasemmalla näkyi myös jokin pieni (n. 3mm kokoinen) tummempi alue, mutta lääkäri sanoi sen olevan varmaankin niitä endometrioosiin viittavia löydöksiä, mitä ei laparoskopiassa saatu poistettua. Eli sain hieman uutta tietoa siihenkin liittyen.

Kuva

Mutta olen todella iloinen, että tämä hyvän kokoinen folli on lähdössä matkaan juuri oikealta ja että Gonal-F on toiminut juuri niin kuin odotettiinkin.

Minulle määrättiin irrotuspiikiksi Pregnyl, se tulisi pistää tänään klo 21 jälkeen.
Perjantaiaamuna olisi sitten edessä ensimmäinen inseminaatio! Vähänkö jännää... Jännää on myös tuo miten selviän pregnyllistä, mutta kai se hyvin menee.

Olen jotenkin todella toiveikas tämän inssin suhteen ja tiedän että näistä pilvistä tullaan tippumaan kovaa ja korkealta. Jos tiputaan...


[G ja kp10

10 kommenttia:

 1. Tsemppiä vaan ja toiveet korkealle! Itse menen perjantaina käymään Satks:ssa ja suunnitellaan ensimmäisiä pistoshoitoja. En tiedä vielä yhdistetäänkö siihen inssi. Perjantaina selviää sitten enemmän :)

  VastaaPoista
 2. Oon pitkään jo seurannut teidän taivalta, jännää kun nyt asitat etenee. Tsemppiä teidän päiviin! :)

  VastaaPoista
 3. Perässä tullaan ensi kierrossa samalla paketilla! Pelotta Se, että jos ei raskaudu silloinkaan. 15-18 % taisi olla todennäköisyys..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsempit siis ensi kiertoon sulle! :) Inssin onnistumisprosentti on 10-15. Vähän vaihtelee lääkäreittäin että mitä lukuja ne kertoo, mutta tuo tuntuu olevan yleisin.

   Poista
 4. Tsemppiä täältä, pidän peukkuja!

  VastaaPoista
 5. Peukut pystyssä, että nyt nappaa :)

  -milli-

  VastaaPoista