torstai 21. marraskuuta 2013

"Sun tissit on isommat..."

^ Totesi mies yllättäen tänäaamuna.

Ja hän kyllä tietää. Jaottelen miehet aina naisen ruumiinosan mukaan, siis mikä heitä eniten kiinnostaa ja innostaa. Mieheni kuuluu tissimiehiin. Joten hän jos sanoo, että rinnoissani on jotain erilaista, sen on oltava totta. Kaiken lisäksi tuo hänen kommentti tuli melko ohimennen eli emme puhuneet aiheesta valmiiksi mitenkään (minä lähinnä torkuin ja yritin herätä :D).

Kuva

Eilen illalla mies päivitteli sitä, kuinka minun rinnat ovat normaalia aremmat ja tottahan sekin on. Niiden kipu vielä vaihtelee kovasti. Jonain hetkenä rinnat eivät ole kovin kipeät, vain arat ja sitten viiden minuutin päästä saatan parkaista kun mies vaan hipaisee niitä.

Joten... Näiden todisteiden vallitessa, päätin että testaankin jo huomenna (dpo 14). Jos en jostain syystä olekaan raskaana, niin haluan että nämä oireet loppuvat mahdollisimman pian. Ja senhän pitäisi onnistua, kun lopetan luget. Jos olen raskaana, kuten fiilis kertoo, minulla on aikaa kehittää sepitys miksi en juo työpaikan pikkujouluissa illalla.

Kuva

Lääkärihän sanoi minulle inssikäynnillä, että testaa kahden viikon päästä. Joten huominen olisi se juuri oikea päivä. Ensin vain ajattelin että on parempi testata rauhassa lauantaina, kun ei ole töihin lähtöä. Mutta... Monet testaavat työaamuna, joten mitäpä väliä sillä nyt sinänsä on?

En ole edes varma onko minulla kotona yhtään r-testejä! :D Toivottavasti muistan tarkistaa tänään.

25 kommenttia:

 1. Jännää! Hyvin olet jaksanut odottaa testaamista. Jos mulla olisi noin selkeitä oireita, niin olisin testanut monta kertaa jo ajat sitten. :) Täällä peukut pystyssä plussan puolesta. :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kyllä todella lupaavalta.Uskon, että plussa sieltä tulee.

  Itse heräsin yöllä vessaan ja tein sitten testin. Nega. Nyt on dpo12 et kyllä se olis näkynyt jo. No, parempi tuuri ensi kuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi... :( Tosiaan, jos sitten ensi kierrossa olis parempi onni!

   Ja kiitokset sulle! :)

   Poista
 3. Onpa jännittävää! Sormet ristissä että huomenna tulee plussa testiin :)

  VastaaPoista
 4. täältäkin iso tsemppipeukku! :)

  VastaaPoista
 5. Mulla oli luget pitäneet kuukautisia poissa vaan vuoto alkoi jo varmaan 10 päivän päästä insseistä. Tosin luget on tosi ärsyttäviä, kun ne tekevät raskausoireita. Kun minä sitten lopulta plussasin useiden eri hoitojen jälkeen, mitään eroa oireissa ei ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jaa, mutta eihän kaikki lääkkeet toimi kaikilla samalla tavalla... Mutta aivan, siksi testaan jo huomenna että saan tarvittaessa lopettaa mokomat luget jos ne minua näin ikävästi huijaavat.

   Poista
 6. Tsemppiä ja peukkuja täältä!

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä! :) mä hätäisenä tein tänään,testin ja negaa oli, vaikkei nyt kuukautiset ole, vielä myöhässä. Mulla kp 27 ja oviksesta 10pv:ää. No minä, vielä oottelen ensi viikkoon, jos mitään ei kuulu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hami juttu sulla, mutta jos oli vaan liian aikaisin testattu.

   Poista
 8. Mulle ohjeistettiin että vasta kun vuoto alkaa saa luget lopettaa. Kaikillahan ei raskaustesti näytä plussaa, vaikka olisikin raskaana. Mun mielestä kannattaa ainakin muutama pvä jatkaa lugeja vaikka nega huomenna olisikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsääntöisestihän luget juuri pitää vuodon poissa eli siksi mulle sanoi lääkäri että kahden viikon päästä testaan ja jos on nega, niin luget pois jotta vuoto alkaa.

   Poista
 9. Mulla just luget teki tisseistä isommat..

  VastaaPoista
 10. Pakko laittaa, että aiemmilla kerroilla rintaoireet hiipuivat Lugeista huolimatta ja tuli nega. Nyt tällä kierroksella rintaoireet, kipu ja turpeus eivät hävinneetkään ja tuli niin kauan odotettu plussa! Samaa toivon sinullekin! Itse yritin vakuutella itselleni, että kuvittelen oireet, mutta yllätys oli suuren suuri, kun näin ei ollutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, paljon onnea! =) Ja kiitos, huomenna nähdään miten ämmän käy. ;)

   Poista
 11. Voi miten jännittäväää!! :)) nyt on peukut pystyssä!!! Tsemppiä kovasti, hengessä olen ollut mukana!!

  VastaaPoista
 12. Toivon niin kovasti... <3 voi jospa!

  VastaaPoista
 13. Mä en meinaa pysyä pöksyissä täällä kun jännitän sun puolesta!:)) yritä malttaa nukkua yöllä ja tsemppiä testaukseen <3

  VastaaPoista