keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Vau!

Siis todellakin iso kiitos mahtavista tsemppauksista!!

Kuva

On jotenkin todella uskomatonta ajatella miten moni vaivautuu kannustamaan MINUA...

En ole näistä epämääräisistä oireista kertonut kellekään täällä "oikeassa maailmassa". Tai no, mies tietää tietenkin tuosta valkovuodosta (ja ehkä on huomannut finnitkin), mutta ei osaa yhdistää sitä mahdolliseen raskauteen. En halua innostaa miestä, jos se olisikin (taas kerran) turhaa.

Kavereillekaan en ole viitsinyt kertoa. Haluan pitää mahdollisen raskauden salassa mahdollisimman pitkään, vaikka se tulee olemaan vaikeaa. Niin moni kuitenkin tietää jo meidän hoidoista ja niiden aikatauluista.

Noh, murehdin mahdollista salaamista ja kertomista sitten jos kun siihen testiin ilmestyy se toinen viiva. Enää kolme yötä ja sekin selviää.

[G: kp24, dpo12

25 kommenttia:

 1. Mua jännittääää!!! :D Tsemppiä vielä uudemman kerran! :)

  VastaaPoista
 2. Jännäksi käy, miten käy! :) peukkuja! <3

  VastaaPoista
 3. Aijaijai,mä niin jännään teidän puolesta,täällä myös sormet ja varpaat ristissä ! Olisi jo aika teidän saada onnenne ! <3 Mekin kerrottiin raskaudesta vasta niskaturvotus ultran jälkeen..

  VastaaPoista
 4. Jännää, pian se selviää. Pidän peukkuja vieläkin. :)

  VastaaPoista
 5. Voi, tsempoiä! Täällä peukut pystyssä!

  VastaaPoista
 6. Eikö yhtään houkuta testata jo, sehän luultavasti näkyisi testissä.. ;) Toivon todella paljon teille onnistumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuulun tähän koulukuntaan joka ei sitten millään halua nähdä sitä negaa, joten itseasiassa en haluaisi testa lainkaan ennen kun menkat on selvästi myöhässä. Harmi vaan kun tämän lugesteronin kanssa ne menkat myös pysyy poissa, joten "pakko" testata. :D Kiitos! :)

   Poista
 7. Mä täräytin miehelle, että "oon ihan varma, että olen nyt raskaana". Tottakai se innostui ja sanoikin, että yleensä mä oon ollut oikeessa näissä jutuissa. Tarkoitti sitä kun olen kahden aikaisemman raskauden aikana aavistanut, että kaikki ei ole hyvin ja sithän ne ovatkin menneet kesken. Noiden raskauksien kohdalla en ole "tiennyt" ennen plussaa olevani raskaana.
  Et onhan se vähön eri asia:) Mut en jaksanut sanoa siihen sit mitään.

  Sä siis testaat lauantaina? Mun kierto on yleensä 30 päivää ja ovisplussa ollut yleensä kp14. Nyt KU:n jälkeisessä ensimmäisessä kierrossa ovisplussa tuli vasta kp17, joten tod.näk tää kierto hieman venyy. Kuitenkin tekis mieli testata jo huomenaamulla. Näkyisköhän jo jos ois näkyäkseen??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja siis toi kp30 tulee vasta huomenna, torstaina täyteen.

   Poista
  2. Juu, testaan "lääkärin määräyksestä" lauantaina. Jos on nega, niin lopetan lugesteronin käytön ja menkkojen pitäis alkaa parin päivän sisään. Jos taas plussa niin jatkan sitä ja sitten soittelen polille päin jne. :) Tsemppiä sulle, voishan se plussa jo näkyäkin!

   Poista
 8. Mä olen kans seurannu sun kirjotuksia,,, ihan jokaisen vaikka en ookkaan kommentoinut! Toivottavasti tärppää ja ihania plussa tuulia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei sitä aina kommentoida tarvitsekaan. ;)

   Poista
 9. Voi onpa jännää! Pukut pystyssä täälläkin :)

  VastaaPoista
 10. Jännitän täällä peukut pystyssä! Nyt on tunne, että pian teillekkin alkaa tapahtua..johan on jo paljon tehty sen plussan eteen..

  Samaa mietin kuin joku yllä, miten maltat odottaa.. itse kun aloitin clomit, testasin joka päivä dpo9 lähtien. Ja tämä neiti sai alkunsa siitä toisesta clomi-kierrosta ja dpo9 näkyi jo haalea viivanen ;)

  t.Mirkku & Pikkulikka reilu 3vk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuonne ylemmäs jos vastasinkin omasta testausfilosofiastani. ;) Meitä löytyy niin moneen junaa! :)

   Kiitti sulle! :) <3

   Voi etttääää! Säkin olet jo saanut vaavin, en yhtään muistanut että siitäkin on jo niin pitkä aika... <3 Onnea, onnea nyt tätä kautta ja vähän myöhässä! :)

   Poista
 11. Peukut pystyssä täälläkin!! <3 Toivon todella teille viimein plussaa!! Olen noin vuoden verran seurannut blogiasi ahkerasti ja odotellut kanssasi jotta milloin tärppää :') Toivotaan todella, että nyt on se kerta!! <3
  Tv. Nukkumaija

  VastaaPoista