torstai 13. helmikuuta 2014

Huomenissa...

...tulemme näkemään tulevan lapsemme sykkeen. Ainakin uskon niin!

Tämä viikkon on ollut kovin kiireinen, siksi täällä bloginkin puolella olen viettänyt aika hiljaista elämää. Varhaisultra-aika on huomenna jo aamulla, mutta koska joudun pyyhältämään sieltä suoraan töihin ja töistä suoraan kaverin luo juhlistamaan koko viikonlopun synttäreitä, voitte joutua odottamaan ultrakuulumisia ainakin huomiseen iltaan saakka.

Väsymystä on jonkun verran, rinnat aristavat ja ovat kasvaneet, mahassa pieni (lähes päivittäinen) jomottelu muistuttaa pienen olemassaolosta.

Koittakaahan jaksella odotella! Minä palaan asiaan huomenna.

8 kommenttia:

 1. Onko sulla ollut enää sitä vuotoa? Pidän peukkuja huomisen johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vain silloin tällöin, pari kertaa. Hyvin vähäistä ja tulee ihan selkeästi vain valkkarin mukana eli ei sen runsaampaa.

   Poista
 2. jännittäviä aikoja!!! Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä, kyllä se sieltä löytyy! :)

  VastaaPoista
 4. Löysin blogisi sattumalta googlaillessani niitä näitä. Olen hyvin samassa tilanteessa kanssasi: oon 25 v nainen ja yrittänyt 1,5 v raskautta. Taustalla endometrioosi ja ovulaatio-ongelmat. Ensimmäinen plussa tuli tikkuun 26.1, la on 1.10. Myös meillä plussa tuli hoitotauolla! Ihana yhteensattuma! :)

  Kävin ultrassa rv 6+1, jolloin syke näkyi ja alkio vastasi viikkoja. Toinen ultra on tiistaina, toivottavasti kaikki on edelleen hyvin!

  Onnellista odotusta, toivottavasti meidän murut pysyvät kyydissä!

  VastaaPoista