tiistai 4. helmikuuta 2014

Hyvää fiilistä vuodosta huolimatta

Tänään on valkovuodon mukana tullut ihan pikkuisen rusehtavaa vuotoa. Se voi olla ihan normaaliakin, se oikeastaan näyttää sellaiselta mitä minulta tulee kuivista limakalvoista. Mutta kyllä se silti pienen huolen nostaa pintaan. Samoin se, että eilen minulle nousi iltapäivällä kuume, mikä oli kylläkin tippunut jo iltaan mennessä. Vähän huolettaa että mitenhän se pieni alkio jaksaa pysyä mukana tässä tautisessa kroppassa.

Koitan silti vain ajatella, että se on sinnikäs kuten vanhempansakin. ;)

Kuva

Mutta siis näistäkin huolimatta minulla on tosi hyvä fiilis. Ehkä vähän tyhmääkin olla näin toiveikas, mutta en voi sille mitään. Minulla on vaan jotenkin niin varma olo. Mietin vain sitä miten elämä nyt muuttuu, mitä pitää hankkia ja mitä tehdä.

Tiedän että voin hyvinkin kohdata perjantaina suuuuren pettymyksen, mutta en vain pysty ajattelemaan etteikö mitään kyytiläistä löytyisi. Eipä tälle tunteelle mitään voi!

15 kommenttia:

 1. Minulla oli aivan samanlaista suunnilleen 6+4 ja siitä pari päivää eteenpäin. 7+1 näkyi varhaisultrassa syke ja pikkuinen ja vuotokin sitten loppui. Lääkäri sanoi, että vuoto on ihan normaalia ja liittyy istukan liikkumiseen. :) Vaan kyllähän se pelästytti aika pahasti, vaikka tiesin että vuotoja voisi olla. Eiköhän sielläkin ole kuitenkin kaikki ihan hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva kuulla vähän vastaavia kokemuksia, en mieti asiaa ihan niin paljoa. :)

   Poista
 2. Mulla kans välil tuli rusehtavaa vuotoa ja vauva pysy kuitenkin matkassa :)

  VastaaPoista
 3. Mulla sitten taas alko varhaisultran (jossa kaikki vielä hyvin) rusehtavalla vuodolla pyyhkiessä ja pari päivää siitä alkoi kunnon vuoto ja meni kesken!
  Tsemppiä sinulle, toivotaan että kaikki menee hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan... :( Ikinä kun ei voi tietää miten käy... Kiitos sulle kuitenkin! :)

   Poista
 4. Minulla alkoi ruskealla vuodolla joka muuttui ihan veriseksi. Epäilivät istukasta tulleen. Terve vauva syntyi 42 viikolla. Vuoto oli 10-12 viikoilla.

  VastaaPoista
 5. Nuo vuodot on kyllä todella mystisiä. Ensimmäisessä raskaudessa tuli juuri tuollaista pientä rusehtavaa, ja sen takia meninkin varhaisultraan viikoilla 6+4, siellä silloin kaikki hyvin. Nt-ultrassa selvisikin sitten keskeytynyt keskenmeno. Tokassa raskaudessa tuli ensin pientä vuotoa, ja pian siitä runsasta. Siis spontaani keskenmeno. Kolmannessa raskaudessa samanlaista rusehtavaa pikkuvuotoa, varhaisultrassa 7+1 kaikki hyvin, ja lopulta terve pikkuinen tyttömme syntyi viikoilla 38+4.

  En halua pelotella, mutta alkuraskaus on valitettavasti yhtä arvanheittoa, koskaan ei tiedä miten raskaus jatkuu. Tämä ainakin omalla osallani.

  Suuren suuret onnittelut kuitenkin plussasta, toivotaan kovasti että perjantaisessa ultrassa kaikki on hyvin, ja pikkuinen jatkaa myös sen jälkeen kasvuaan.

  -JJ-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! :) Olen tosiaan hyvinkin tietoinen miten epävarmaa aikaa elämme, mutta silti vaan yritän parhaani mukaan jaksaa uskoa parhaaseen lopputulokseen.

   Poista
 6. Täällä myös tuli yhtenä päivänä tämän raskauden alkumetreillä vähän ruskeaa tuhrua, ja tietysti säikähdin koska keskenmenneessä raskaudessa oli samanlaista... No onneksi kaikki oli hyvin, ja ilmeisesti aika yleistäkin tuo, että jossain vaiheessa alkuraskautta jostain syystä tulee muutama pisara rusehtavaa vuotoa :)

  VastaaPoista
 7. Tuo rusehtava vuoto taitaa olla niin kovin yleistä. Minullakin sitä oli rv 6+0 - 6+3 ja se oli ihan vaaratonta. Ihanaa, että pystyt olla rennosti asian suhteen, niin pitääkin! <3 Ja mahtavaa, että varhaisultra on jo pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, niinpäs olikin! Itse olen 99% varma että se tuli "vain" kuivista limakalvoista. :)

   Poista
 8. Ei syytä huoleen jos tulee vähän rusehtavaa/verestävää vuotoa, ihan normaalia :) Jos sitä rupee tulee kunnolla, niin sit vasta olisin huolissani. Hienoa että pystyt olemaan luottavaisin mielin! -Tiia-

  VastaaPoista