perjantai 31. tammikuuta 2014

Ne jotka vielä taistelevat

Oman plussaamisen jälkeen olen huomannut parissakin blogissa postauksen kommenteineen, blogimaailmassa nyt liikkuvasta plussa-aallosta. Taida itse olla jo niin huono seuraamaan uusia blogeja, että tälläinen aalto ei ole minun silmiin osunut. Uskon silti että sellainen saattaa olla liikkeellä.

Aalto tai ei, moni jää edelleen siitä kyydistä pois. Tiedän että minulle ollaan kateellisia, enkä soimaa ketään. Kyllä minä tiedän sen tunteen! Tiedän että kateuden rinnalla voi olla silti ihan vilpitön onni. Ja vaikka ei olisi, ei se mitään. Ei ole helppoa seurata vierestä kun joku toinen pidempään yrittänyt vihdoin plussaa ja itsellä voi pahimmassa tapauksessa olla juuri uusi kierto alussa.

Kuva

Haluan siis tällä tekstillä muistaa niitä, jotka ovat vielä ilman omaa plussaa! Haluan omalta osaltani muistuttaa, että jotkut vielä taistelevat eikä minunkaan matka ole vielä varmalla pohjalla.

Toivon kuitenkin ettei kukaan olisi kateellinen siitä, että meidän lapsi sai alkunsa sattumalta ilman hoitoja. Uskokaa vain, meidän ajatukset olivat täysin seuraavassa inssissä, IVF-jonossa sekä rahan säästämisessä IVF-lääkkeisiin. Eli voisin jopa sanoa, että henkisesti lapsi sai alkunsa hoidoista. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Tsemppiä teille kaikille! <3 Oikeasti.

12 kommenttia:

 1. Voin rehellisesti sanoa, että en ole kateellinen vaan vilpittömästi todella onnellinen teidän puolesta. <3 Minusta se tuonut ainakin minulle lisää toivoa siitä, että mekin vielä jonain päivänä onnistutaan. :) Sitä kun ei koskaan tiedä alkaako raskaus luomusti vai hoidoista ja se on ihanaa, että teillä alkoi ihan luomusti! Täälä taistellaan ihan loppuun asti, eikä vielä olla toivoa kadotettu! :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos tsempeistä <3 Olen kyllä todella onnellinen teidän puolesta, on niin upea nähdä ihmisten, jotka ovat yrittäneet jo pidempään, onnistuvan! Olet todellakin ansainnut sen! Toivon vilpittömästi että pieni pysyy matkassa loppuun asti. Ihanaa raskausaikaa :)

  VastaaPoista
 3. Nauti raskaudestasi! On ihanaa, että ajattelet toisia ja sinä varsinkin ymmärrät muiden pidempään yrittäneiden tunteita. Mutta muista, että sinun raskaus ei ole pois keneltäkään ja se on sinulle oma ainutlaatuinen kokemus. Uskon, että kaikki ovat aidosti onnellisia teidän puolesta. Toivotaan kuitenkin plussaa kaikille sitä toivoville ja sen ansaitseville! <3

  Kuukkis 15+1

  VastaaPoista
 4. Suuren suuret onnittelut teille<3 myös eräs pitkään yrittänyt ystävänikin on onnellisesti raskaana ja olen vilpittömästi onnellinen onnistuneiden puolesta :) itsellä yritys jatkuu ja taistelu myös...huonoja päiviä on silloin tällöin, mutta niiden hyvien päivien avulla jaksaa eteenpäin.

  VastaaPoista
 5. Minäkään en osaa olla katelliinen, päinvastoin olen h*lvetin tyytyväinen että olin oikeassa ;)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, että löysin blogiisi! Hurjan paljon onnea teille ja kiitos tsemppi-kirjoituksestasi <3 :) meillä vähän samanlainen tilanne, että kauhia vauvakuume molemmilla ( ja myös meillä ensin kuumeili mies :D ) ja ollaan ajateltu, että "tulee, jos on tullakseen", sillä minulla kahdivaiheen opinnot yliopistossa kesken, mutta siitäkin huolimatta aktiivisesti on nyt yritetty kaksi kuukautta, eikä pikkuisesta vielä ainakaan ole kuulunut.... tiedän, että lyhyt aikahan tuo vielä on, mutta mietityttää.. mulla kierrot tosi epäsäännöllisiä... pillerit lopetin vuosi sitten.
  Katsellaan, ehkä meillekin vielä joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä teille! :) Kannattaa koittaa hakea niihin epäsäännöllisiin kiertoihin apua ihan gyneltä.

   Poista