torstai 8. toukokuuta 2014

Hankintoja

Käväisin eilen nopsaan neuvolassa. Hemoglobiini sama kuin viimeksikin, 120. Verenpaine hyvä. Virtsassa ei mitään häikkää. Kaikki siis ihan hyvin. Terveydenhoitaja veikkasi pyörtymisen syyksi hetkellistä verenpaineen tipahtamista. Mutta siis mitään varmaa syytä ei nyt sitten tiedetä. Pitää vaan tarkkaan seurata omaa syömistä ja juomista.

Mutta sitten jotain muuta. Sain vihdoin kuvattua muutamat tekemäni hankinnat. Lähinnä vaatteita, mutta mukana on myös muutama muukin juttu.

Nämä löydetty kirpparilta:


Näistä nuo oikean puoleiset housut ovat uudet Melli EcoDesignin legginsit (ei siis kirpparilta).

Koliikkikeinu, mitä aiotaan käyttää siis sitterin(kin) asemasta.


Nämä ostettu H&M:ltä:

Nämä löytyy netistä täältä ja täältä.

Näitä en äkkiseltään löytänyt, olen ostanut nämä kaikki ihan liikkeestä.


Tämän makuupussin bongasin Facebook-kirpparilta, se oli pari kertaa käytetty eli lähes uusi:Anoppihan on ostellut meille vaikka miten ja paljon jo vaatteita, hän on tosi hyvä tekemään ale-löytöjä. Tässä nyt yksi minun ihan ehdoton suosikkini:


Sellaista tällä kertaa. Olettehan huomanneet tuolla sivun yläreunassa olevan Hankintoja-välilehden?

14 kommenttia:

 1. Onpas poikamaisia vaatteita?? Jos tuleekin tyttö, niin aika kammottavia vaatteita joutuu käyttämään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuota, minä näen näistä suoranaisen poikamaisina ainoastaan ekan kuvan sinisen bodyn ja vaikka tyttö tulisi, niin hän saisi siltikin käyttää sitä. Ostin sen hinnan ja noiden neppareiden vuoksi. Minulla on ainakin kyky osata yhdistellä vaatteita ja värejä. :)

   Poista
  2. Eli siis pojalle voi sitten mielestäsi laittaa pinkin paidan, kunhan housut ovat siniset/tummat??

   Poista
  3. Noh... En minä nyt niinkään tarkoittanut, mutta jos ongelma on vain tuo sininen body niin ihan pienellä valitsen helppouden ennemmin kuin värin. Minun mielestä sininen vaan sopii myös tytölle! Pinkki taas on ehkä vähän liian ilmeisen tyttömäinen, mutta jos joku meille pinkin bodyn ostaa pojalle, niin kyllä minä sitä käytän jos siltä näyttää. :D En ehkä ihan ensimmäisenä kylään päälle pistäisi. ;)

   Mutta siis, ensimmäistä kommenttia "Onpas poikamaisia vaatteita??" en sinänsä tajua, sillä noista voisin laskea poikamaiseksi ainoastaan sen ensimmäisen sinisen bodyn. Mielestäni harmaa, ruskea ym ei ole poikamaista. :)

   Poista
 2. Äh, toi makuupussi ja ruskea jouluinen ovat kyllä kerrassaan ihania! <3

  VastaaPoista
 3. Ihania hankintoja olet löytänyt! Ja uusi lukija ilmoittautuu ;) En ole vielä montaa blogia löytänyt, missä la olis lokakuussa. Mukava päästä seuraamaan blogia, missä raskaus etenee suht samassa ajassa oman kanssa. Itsellä la 3.10, mutta olen varma, että tyyppi syntyy vasta lokakuun puolivälissä puolipakolla. Meillä tosin tämä salamatkustaja on jo neljäs lapsi, mutta jälleen olisi vauvavaatteita ostettava, sillä annoin kaikki alle 68cm vaatteet pois viime kerralla. Me odotellaan rakenneultraa ja sitä kommenttia "kaikki hyvin" ennen kuin uskallan ostaa mitään. Ja jos sieltä näkyisi, kumpi tulee, olisi toki hankontoja vieläkin helpompaa tehdä. :)
  Hyvää odotusaikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! :) Samoin hyvät odotusajat sinulle. :)

   Poista
 4. Pöh höh, meillä tyttö käyttää tuota samaa turkoosia kangasta olevia potkareita ja musta ne on aivan ihanat! Kuinka tylsää olisi pukea tyttö aina johonkin hempeään vaaleanpunaiseen, josta en kamalasti tykkää. Enhän itsekään käytä pelkkää punaista, miksi tytönkään pitäisi niin joutua tekemään?

  Mummot ehtii kyllä ostamaan niitä pinkkejä ja hempeitä rimpsuja ihan tarpeeksi jos tyttö tulee. Niitä voi sitten niiden kauhuksi yhdistellä näihin vähemmän hempeisiin vaatteisiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, totta! :D Kyllä minäkin siis tytölle haluan tyttömäisiäkin (ja myös jotain pinkkiä) vaatteita, mutta kun itse tykkään neutraalista piristettynä jollain väriläiskällä, niin miksi ei sitten lapsikin pukeutuisi niin. Ainakin siis niin kauan kuin minä (me) päätän mitä lapsen päälle tulee. ;)

   Poista
 5. Meillä ollut tytölle tosi samantyylisiä (tuo mom+dad=me asukin meiltä löytyy) vaatteita, kivalta näyttää! Ei tosiaan minunkaan mielestäni tarvitse tyttöä pukea pelkkään vaaleanpunaiseen, kun sininenkin passaa aivan yhtä hyvin eikä näytä ollenkaan niin mauttomalta. :) Pisteet kietaisubodeista, ne todellakin on paljon helpompia varsinkin pikkuvauvan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo minä tosiaan olen ostanut heti kirppiksiltäkin mukaan kietaisubodyt, jos vain ollut hyvään hintaan ja hyväkuntoiset. Uskon että ne on aluksi käteviä!

   Poista
 6. noissa h&m vaatteissa on muuten hurjia laatuheittoja! mie ostin talvella tuon paketin missä oli i<3 mum& dad ja tuo harmaa body molemmat pitkähihaisina niin tuo mum&dad hajosi 2. pesussaan (kaikki nepparit irti), kerran ehti siis olla vain päällä kun eka kerta pesin tietty käyttöönottopesuna. en voi kuitenkaan viedä sitä takaisin kun pesin 60 asteessa vaikka ohjeessa oli 40 astetta. minusta niin älytöntä ois pestä 40 asteessa vauvapyykkiä kun ei se puhtaaksi lähde! toinen bodyista, tuo harmaa on kestänyt koko tämän monta kk käytössä eikä mitään ongelmia ilmennyt! täytyy vaan varautuu sitten noihin laatuheittoihin kun edullisista vaatteista kyse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pitääkin osata katsoa niitä "sillä silmällä". :)

   Poista