tiistai 20. toukokuuta 2014

Puoliväli lähenee

Seurasin verenpainettani melkein koko viime viikon. Mittailin kaksi kertaa päivässä ja kirjoitin lukemat ja kellonajan ylös. Siellä se yläpaine huitelee sadan molemmin puolin. No, kunhan sen kanssa pärjää! Eipä tarvitse varoa lakritsia ja salmiakkia enää. ;)

Liikkeitä olin tuntevinani jo vappuna, mutta koska sellaista tunnetta olikin sitten vain kahtena päivänä, niin en sitten ollutkaan varma. Nyt tässä parina päivänä on mahassa ollut pari kertaa sellaista epämukavaa tunnetta. En osaa sitä oikein muutenkaan kuvailla. Olen miettinyt että nytkö se on sitten sitä liikettä? Eilen illalla olin sitten jo ihan varma, aivan selkeä juttu! :) Epämukavuus oli sellaista kohdistettua ja ehkä vähän kuplamaista.

Kuva

Toivottavasti nämä kaksi päivää vielä kuluisivat nopeasti. Odotan innolla rakenneultraa, mutta en jännitä. En oikein tiedä mitä jännittäisin! Haluan vaan nähdä taas meidän pikkuisen, viime kerrasta on jo aikaa. Torstaina hoidamme myös muutaman muun vauva-asian. Käymme juttelemassa lapsivakuutuksesta ja käymme vihdoin tsekkaamassa ne ihanilta vaikuttavat ABC Designin Cobra -vaunut.

14 kommenttia:

 1. Oih, liikkeitä! Mä odotan niitä jo malttamattomana, vaikka on vasta rv 12+5 menossa ja eilen todettiin laaja edessä oleva istukka, joten liikkeitä saa ehkä vielä odottaa tovin. Muutenkin nt-ultrassa kaikki oli kunnossa. Niskaturvotusta 1,77 mm ja riskiluku 1:1600. Ehkä nyt uskaltaa hengähtää tovin ennen heinäkuun lopulla olevaa rakenneultraa. Hurjasti tsemppiä teille sinne! :)

  VastaaPoista
 2. Tsempit rakenneultraan, se oli ainakin meillä ihanan rauhallinen tapahtuma, ja pikkuinen touhusi kovasti. :) Jäänkin seurailemaan blogiasi, kun olette niin lähellä meidän LA:ta! :)

  VastaaPoista
 3. Äh, mulla on vielä kolmisen viikkoa rakenneultraan. En malttaisi odottaa! Olen viikon verran tuntenut ihan pieniä liikkeitä, lähinnä iltaisin ja kun olen paikallaan. Mistä meinaatte ottaa vakuutuksen? Vai vertailetteko vasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, hienoa! :) Käydään nyt ainakin ekaksi Turvassa kysymässä, kun siellä on suurin osa meidän muista vakuutuksista. Sen tarjouksen perusteella sitten varmaan päätetään että kilpailutetaanko muita. :)

   Poista
 4. Postaa masukuvia, kaikki muutkin mammabloggaajat tekee niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, ei kai kaikkien bloggaajien tarvitse olla samanlaisia? ;) Olen tässä suunnitellut tätä kaapista ulostuloa, joten silloin saatan jotain mammavaate-kuvia pistää joissa sitten tietty myös masu tulee esiin. Mutta ihan suoranaiset masukuvat jää nyt ainakin vielä postaamatta. :)

   Poista
 5. ABC Design on kuulemma ihan pilipalimerkki... Vaunut hajoaa käsiin. Mutta onhan ne tietysti halvat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halvat ja halvat... Monenlaista kokemusta olen kuullut, myös todella paljon hyvää.

   Poista
  2. Mulla on ABC Desingit ja hyvät on.Hintaa oli 399 euroa ja en mä lähtisi niitä nyt ihan halvoiksi sanomaan,verrattuna johki nahkaisiin emaljungiin ni sitten ehkä.Ajavat kyllä hyvin asiansa ja ovat kivan näköiset:)

   Poista
  3. Kiva kuulla sun kokemus! :) Tänään ne sitten itsekin nähdään.

   Poista
 6. Itsehän unohdin koko rakenneultran! Onneksi sen ehtii vielä tehdä. Toki jännittää onko vauvalla kaikki ok. Sehän on lääketieteellinen tutkimus, ei mikään vauvankatselutapahtuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aih, no onneksi vielä ehtii! Kyllähän minäkin sen tiedän että kyseessä on ihan oikea toimenpide jolla on oikea tarkoitus, mutta en ole tähän mennessäkään jännitänyt mitään, niin en siksi edes ylläty etten nytkään jännitä. Ei se sikiön tilanne muuksi muutu vaikka miten paljon jännittäisin. :)

   Poista