tiistai 28. tammikuuta 2014

Minun ensimmäiset raskausoireet

Tässä siis lyhyt lista niistä oireista ja "oireista", joita minulla oli jo ennen plussaa:

- Ei normaalia väli-/tiputteluvuotoa
- Ei normaalia rintojen arkuutta, rinnat olivat täysin kivuttomat
- Pari päivää ennen plussaa oli kerran päivässä hiukan huonovointisuutta
- Mahassa outoa paineen tunnetta
- Maha on ollut vähän sekaisin

Kuva

Kuten siis huomaatte, minun kohdalla raskausoireet olivat lähinnä oireettomuutta.

8 kommenttia:

 1. Mulla meni kanssa ihan ensimmäisenä raskausoireena vatsa sekaisin. Onneksi se on nyt jo rauhoittunut, mutta tuntuu olevan tosi yleinen ihan alkuraskauden oire, vaikka siitä ei juuri puhuta noissa alkuraskauden oirelistauksissa.

  VastaaPoista
 2. Onnea raskaudesta! Aivan mahtavaa! Itsellä oli myös ekat raskausoireet paineen tuntu alavatsalla ja se, ettei rintoja aristanutkaan yhtään viikkoa ennen menkkoja niinku yleensä ;) Toivon että säästyt pahoinvoinnilta. Itsellä oli todella paha pahoinvointi rv 5 alkaen viikolle 12. Sitä olotilaa ei voi sanoin kuvailla, jotain niin hirveää se oli! Onnellista odotusta!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) <3 Ainakin tähän saakka olen selvinnyt ilman sen suurempaa pahoinvointia, mutta ei vielä kannata huokaista helpotuksesta! :D

   Poista
 3. Minulla täysin sama historia kun sinulla ja taistellaan vielä plussauksen kanssa. Nyt alavatsakipuja mutta ei välivuotoja (kerrankin!) eikä rintojen arkuutta. Alavatsakipuja- ja kirvelyä senkin edestä, kuten normaalistikin ennen menkkoja endopotilaana..Muistatko oliko sinulla myös?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni ei ollut, olin kuitenkin melko oireeton. Tosiaan, normaalia kiertoa oireettomampi. Tsemppiä teille! <3 Josko se nyt olisi tärppi, kun tuon verran erilaista oiretta kuitenkin! :)

   Poista
 4. Kiitos vastauksesta! Ja plussa sieltä tuli!! :) Iik, en usko todeksi. :) Ihanaa!

  VastaaPoista