torstai 23. tammikuuta 2014

Posti toi ja nyt itkettää...

Posti toi tänään kiitoslahjan verkkokauppa MiniMintiltä. Lähdin sitä innoissani hakemaan ja kotona heti avasin paketin. On se vaan niin ihana!
 
 
Paketista siis löytyi Skip Hop Treetop Friends leikkikaari. Ah, se oli vielä hienompi livenä!
 
Olen selvästi mieltynyt Skip Hopin tuotteisiin. Ensin hoitolaukku ja nyt tämä leikkikaari. Ja olisihan siellä vaikka mitä muutakin... Tämä leikkikaari alkaakin jo olla sen verran iso (pelkkänä pakkauksenakin), että pitää ihan tosissaan miettiä mihin sen pistää varastoon!
 
Ja sitten asiasta kolmanteen:
 
Tätiä ei näy vieläkään ja sekös minua ärsyttää! Olisi pitänyt tulla jo, mutta ei merkkiäkään. Asiaa ei yhtään helpota se, että tajusin eilen illalla rintojeni olevan ihan normaalit. Yleensähän niissä on arkuutta jo monta päivää (jopa viikko) ennen menkkojen alkua. Täällä hetkittäin jopa itken, kun nyt kuvittelen että olisikin onnistanut, mutta kuitenkin tiedän että ei ole! Kyllä ne menkat vielä alkaa, tiedän sen.
 
Kuva
 
Muistin onneksi käydä tilaamassa Gonal-F:n, se on noudettavissa huomenna, mutta voi olla että vasta ensi viikon puolella on tarvetta piikille.

6 kommenttia:

 1. Tosta leikkimatosta oon haaveillut jo kauan! Pakko saada sitten kun joskus sille on tarvetta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähänkö harmittaa jos tuo oma jääkin käyttämättä... :/

   Poista
 2. Siskolla ainakin just tissioireeton kierto oli se plussakierto. Itsellä tissioireettomuus kertoo vaan pidemmästä kierrosta mikä on aina ikävää.

  VastaaPoista
 3. Meiltäkin löytyy kaapista tuo lelukaari! Ihanaihana! Hyvän valinnan ootte tehny :)

  VastaaPoista